Inhoud van onze Huismerk Brother LC-125C XL cyaan

Inhoud cyaan16 ml

Extra informatie

Artikelnr LC125CXL
Opmerking Deze cartridges zijn voorzien van een chip waardoor deze direct herkend wordt door uw printer.
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur cyaan
Voordelen van onze huismerk inkt en toner
 
Bespaar 80% op uw bestelling!
Met onze Huismerk Brother LC-125C XL cyaan bespaart u tot 80% t.o.v. een originele cartridge.
 
Top kwaliteit!
Onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.
Reviews over Huismerk Brother LC-125C XL cyaan
10,0
Aantal productbeoordelingen: 2
05-08-2020
Gunstige prijs voor dit product en ik zit niet graag zonder!

Brother LC-125 cyaan

De Brother LC-125 cyaan is geschikt voor diverse Brother printers, u kunt hierboven controleren of uw type Brother printer erbij staat. De Brother LC-125 cyaan die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk Brother LC-125 cyaan cartridges.

Onze huismerk Brother LC-125 cyaan is altijd voordeliger als een originele Brother LC-125 cyaan en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel LC-125 cyaan veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel LC-125 cartridge Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze cartridge Brother LC-125 cyaan kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de Brother LC-125 cyaan bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw Brother printer passen!

Huismerk Brother LC-125C XL cyaan

Huismerk Brother LC-125C XL cyaan

4, 95