Canon cartridges

Canon biedt haar printers doorgaans tegen zeer aantrekkelijke verkoopprijzen aan. De schok voor de consument volgt echter op het moment dat voor het eerst de Canon cartridges vervangen moeten worden. De cartridges van Canon zijn namelijk zo ontzettend duur, dat je bijna gaat denken dat Canon inkt exclusiever is dan platina. Gelukkig biedt onze webshop u een spotgoedkoop alternatief aan: Canon cartridges van ons eigen huismerk. Deze variant op de originele printer cartridge van Canon werkt net zo goed als de originele Canon inktpatronen, die bij uw printer geleverd werden. En nee, de Canon cartridges van ons huismerk brengen geen schade toe aan uw printer. Ons advies is om regelmatig een afdruk te maken, zodat de printkop geen tijd krijgt om uit te drogen. We kunnen huismerk cartridges voor Canon printers met de volgende typen leveren:

Veel goedkoper dan dure Canon inkt

Als u regelmatig met bijvoorbeeld uw Canon Pixma print, weet u natuurlijk uit eigen ervaring dat Canon cartridges snel leeg kunnen zijn. Met name de izwarte nktcartridge moet regelmatig vervangen worden. Daardoor wordt die in eerste instantie zo goedkoop aangeschafte Pixma opeens een flinke terugkerende kostenpost. Maakt u echter gebruik van onze huismerk cartridges van Canon, dan betaalt u niet alleen een veel lagere stukprijs, maar kunt u er ook nog eens veel langer mee blijven printen. Onze Canon cartridges bevatten namelijk veel meer inkt dan een originele printer cartridge van Canon. Uw Pixma of andere Canon printer blijft daardoor dus langer haarscherpe afdrukken produceren voor veel minder geld.

Huismerk Canon cartridges van hoge kwaliteit

Bij het zien van dergelijk lage prijzen in onze webshop, is het goed voorstelbaar dat u vragen heeft over de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze huismerk cartridges van Canon. U heeft mogelijk in de handleiding van uw Pixma of andere Canon printer gelezen, dat de fabrikant u adviseert uitsluitend cartridges van Canon te gebruiken, die ook daadwerkelijk Canon inkt bevatten. Wij beschouwen dit als onnodige bangmakerij en durven dan ook een ijzersterke garantietermijn van 2 jaar af te geven op onze eigen huismerk Canon cartridges. Als u bijvoorbeeld uw oude inktcartridge zwart vervangt door een van onze huismerk Canon inktpatronen, ervaart u enkele seconden later al, dat deze net zo optimaal print als de cartridges waar de zogenaamd exclusieve Canon inkt in zit.

100 dagen retourrecht op Canon inktpatronen

Naast onze garantietermijn van 2 jaar op al onze huismerk Canon cartridges, kunt u als consument ook gebruik maken van ons retourrecht van 100 dagen. Heeft u bijvoorbeeld per ongeluk het verkeerde type cartridge van Canon bij ons gekocht of u bent, om wat voor reden dan ook, niet tevreden over onze huismerk Canon inktpatroon? Stuur uw aankoop dan binnen 100 dagen retour. We betalen dan het aankoopbedrag aan u terug of sturen u desgewenst vervangende Canon cartridges. Als u er overigens niet helemaal zeker van bent, wat de juiste typenummers van cartridges voor Canon printers zijn, raden we u sterk aan contact met ons op te nemen. Zo voorkomt u dat u een definitieve bestelling voor wellicht de verkeerde inktcartridges voor uw Canon printer maakt.

Over bestellen bij UwCartridgeWinkel.nl

  • Orders die op werkdagen voor 22.00 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag al op elk gewenst adres in Nederland geleverd.
  • Geen verzendkosten wanneer uw totale orderbedrag € 35,- of meer bedraagt.
  • 100 dagen retourrecht en 2 jaar garantie op al onze cartridges.