HP 302XL cartridges

Bent u op zoek naar een nieuwe cartridge voor uw HP printer? Met HP 302xl cartridge van ons eigen huismerk kunt u flink besparen op de aankoopprijs, maar wel tegen dezelfde hoge kwaliteit. U kunt kiezen uit zowel de HP 302xl zwart of tussen verschillende HP 302xl cartridges in de gebruikelijke kleuren. Wilt u echt voordelig uit zijn? Koop dan een voordeelverpakking van de HP 302xl cartridge. U krijgt dan HP 302xl cartridges gratis thuis bezorgd en u weet gelijk zeker dat u voorlopig voldoende inkt voor uw printer in huis heeft. Al onze inktcartridges hebben een hoge capaciteit en gaan vaak nog langer mee dan de originele cartridges van HP. De HP 302xl cartridges hebben een inhoud van 20 ml en zijn onder meer geschikt voor de HP DeskJet 1110, de HP OfficeJet 3830 en de HP Envy 4520. Kijk voor een volledig overzicht verderop op deze pagina.

 • Huismerk HP 302XL zwart + kleur

  Huismerk HP 302XL zwart + kleur
  Kleur:multipack
  Inhoud:20 ml | 18 ml
  € 36,95 incl. BTW

  Beschikbaarheid: In voorraad

 • Huismerk HP 302XL zwart

  Huismerk HP 302XL zwart
  Kleur:zwart
  Inhoud:20 ml
  € 18,95 incl. BTW

  Beschikbaarheid: In voorraad

 • Huismerk HP 302XL kleur

  Huismerk HP 302XL kleur
  Kleur:kleur
  Inhoud:18 ml
  € 18,95 incl. BTW

  Beschikbaarheid: In voorraad

Altijd de laagste prijs

Bij uwcartridgewinkel.nl bent u altijd verzekerd van de laagste prijs voor uw inkt. En dat niet alleen, we zijn nog ook nog eens uiterst betrouwbaar. Meer dan 18000 beoordelingen geven ons een 8,8. Dat komt omdat wij onze cartridges altijd uiterst zorgvuldig keuren en testen voordat we ze verkopen. Zelfs al zijn onze inktcartridges een eigen huismerk, u kunt er vrijwel altijd van verzekerd zijn dat ze goed werken en dat u geen enkel verschil in het resultaat zult zien, onder meer vanwege de hoge capaciteit. Het enige verschil merkt u in uw portemonnee.

Geen bezorgkosten boven de 35 euro

Plaatst u een bestelling voor negen uur `s avonds, dan zorgen wij ervoor dat u deze de volgende dag al in huis heeft. Zo hoeft u het niet lang zonder printer te doen. Is uw bestelling groter dan 35 euro? Dan rekenen wij geen bezorgkosten en versturen wij het pakket gratis. Soms kan het dus handig zijn om te zorgen dat u aan dit bedrag komt. Bijvoorbeeld door één van onze voordeelpakketten te bestellen. Hiermee bestelt u gelijk de HP 302xl zwart en de HP 302xl cartridges voor alle kleuren ineen. U weet dan zeker, dat u op korte termijn niet nog eens een bestelling hoeft te doen.

Retour sturen en contact opnemen

Wij proberen iedere bestelling naar tevredenheid af te handelen. Toch kan het wel eens voorkomen dat er iets misgaat. In dat geval heeft u het recht om uw bestelling binnen honderd dagen retour te sturen. Dit is veel langer dan de normale wettelijke termijn daarvoor. Betalen gaat bovendien gemakkelijk. U kunt er uiteraard voor kiezen om direct via Ideal te betalen, maar u mag ook achteraf betalen. U krijgt dan 14 dagen bedenktijd. Heeft u toch nog vragen, neem dan vooral contact met ons op. Dat kan via 024-8080170. Of stuur ons een bericht via de mail.