HP 364XL cartridges

HP 364xl cartridges staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn zeer gemakkelijk in de printer te plaatsen en printen in dezelfde kwaliteit als het origineel. Het type hp cartridge 364xl is als inktcartridge verkrijgbaar in de kleuren zwart, geel, cyaan en magenta. De HP 364xl cartridges zijn geschikt voor de volgende types Hewlett Packard printers: HP Deskjet 3070A, Deskjet 3520, Officejet 4620, Photosmart 5510, Photosmart 5515, Photosmart 5520, Photosmart 6510, Photosmart 6520, Photosmart 7510, Photosmart 7520, Photosmart B8550, Photosmart C5380, Photosmart C6380, Photosmart D5460, Photosmart Premium, Photosmart eStation. De 364xl inktcartridge die wij in onze webshop aanbieden heeft een extra hoge capaciteit en is voorzien van een chip, zodat de hp cartridge 364xl probleemloos door uw printer wordt herkend. Het maakt dus niet uit dat u in dit geval gebruik maakt van ons huismerk in plaats van originele HP364 XL cartridges.

Aangenaam goedkoop printen

Het allergrootste voordeel van onze huismerk hp cartridge 364xl is het prijsniveau. De cartridge die wij in onze webshop aanbieden, is zonder meer goedkoop. Een ander bijkomend voordeel is, dat de door ons geleverde variant meer inkt bevat dan de originele variant van HP, zodat u uiteindelijk veel meer kunt printen voor minder geld. Deze hoge capaciteit aan inkt geldt overigens voor alle verschillende kleuren. Dus niet alleen voor de HP 364xl cartridges met zwarte inkt.

Lage prijs en toch hoge kwaliteit

Bij het zien van dergelijk lage prijzen is het goed voorstelbaar dat u twijfelt aan de kwaliteit van de door ons geleverde HP 364xl cartridges. U hoeft zich echter geen moment zorgen te maken, want ondanks dat ze heel erg goedkoop zijn, kunnen we u garanderen dat onze versie van de HP 364xl cartridges optimaal werken. Ze zijn, net als de originele hp cartridge 364xl, voorzien van een chip, die de juiste informatie bevat, zodat de cartridge zonder problemen door uw printer wordt herkend en geaccepteerd. Mocht u desondanks toch problemen ondervinden met een bij ons gekochte 364xl cartridge, dan kunt u deze binnen 100 dagen na aankoop aan ons retourneren. Wij sturen u dan een vervangend exemplaar toe of geven u uw geld terug.

Uw goedkope inktcartridge snel thuisbezorgd

We zijn er niet alleen van overtuigd dat onze huismerk HP 364xl cartridges van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook dat we deze tegen de laagste prijs van Nederland aan kunnen bieden. We staan daarnaast bekend om onze razendsnelle levertijd. Elke hp cartridge 364xl die u op werkdagen voor 22.00 uur bestelt, wordt de volgende dag al op elk gewenst adres in Nederland geleverd. Als u dus plotseling merkt dat uw huidige cartridge leeg is, hoeft u niet lang te wachten om weer op volle kracht verder te kunnen printen. Heeft uw order bij ons een waarde van 35 euro of meer, dan brengen wij u ook nog eens helemaal niets in rekening voor de verzending van onze producten. Onze kwalitatief hoogwaardige inktcartridges in combinatie met ons optimaal klantgerichte serviceniveau zorgt ervoor dat onze klanten ons met een gemiddeld rapportcijfer van 8,8 waarderen. Kortom, uw HP 364xl cartridges bij ons aanschaffen is niet alleen heel voordelig, maar ook uiterst betrouwbaar.