HP 901XL cartridges

Officejet inktjetprinters van Hewlett Packard zijn prachtige apparaten. Ze zijn in staat om al uw digitale bestanden om te zetten in haarscherpe afdrukken, ongeacht of het hierbij om zwarte of kleurenprints gaat. Maar als u voor privé of zakelijke doeleinden zeer regelmatig print, dan weet u maar al te goed dat inktcartridges zoals die in de HP 901XL serie eigenlijk altijd veel te snel leeg zijn. Om te voorkomen dat u telkens naar de winkel moet rennen, op het moment dat uw printer aangeeft dat de HP inkt bijna op is, overweegt u wellicht een voorraadje van dit type inktpatronen aan te leggen. Die overweging laat u echter al snel varen, als u ontdekt hoe duur zo’n HP 901XL cartridge eigenlijk wel niet is. Het is dan ook goed dat u nu onze webshop gevonden hebt. Wij zijn nmelijk in staat om HP 901XL cartridges van ons huismerk aan u te leveren. En die zijn een heel stuk goedkoper dan de merkcartridges van HP. Vanzelfsprekend werkt onze huismerkvariant van de HP 901XL cartrides probleemloos in de volgende typen HP printers:

 • Huismerk HP 901XL zwart + kleur

  Huismerk HP 901XL zwart + kleur
  Kleur:multipack
  Inhoud:17 ml | 20 ml
  € 28,50 incl. BTW

  Beschikbaarheid: In voorraad

 • Huismerk HP 901XL zwart

  Huismerk HP 901XL zwart
  Kleur:zwart
  Inhoud:17 ml
  € 15,75 incl. BTW

  Beschikbaarheid: In voorraad

 • Huismerk HP 901XL kleur

  Huismerk HP 901XL kleur
  Kleur:kleur
  Inhoud:20 ml
  € 15,00 incl. BTW

  Beschikbaarheid: In voorraad

Meer HP inkt per cartridge

Net als Hewlett Packard kunnen wij onze HP 901XL huismerkcartridges zowel met uitsluitend zwarte inkt alsook met kleureninkt leveren. Daarnaast bieden we u tevens de mogelijkheid om een multipack aan te schaffen. Dit 901xl multipack bestaat dan uit 1 inktcartridge met zwarte inkt en 1 met kleureninkt en is nóg goedkoper dan wanneer u de cartridges los zou kopen. De HP 901XL cartridges van ons huismerk zijn overigens in meerdere opzichten spotgoedkoop. Het meest in het oog springend is natuurlijk de prettig lage prijs die u per cartridge betaalt. Daarnaast behaalt u met de aanschaf van onze huismerkcartridges per saldo nog meer voordeel, als u zich bedenkt dat onze huismerkvariant van de HP 901XL cartridges aanmerkelijk meer inkt bevat dan die van HP zelf. Als u deze verhoogde inktcapaciteit afzet tegenover het aantal afdrukken wat u met elke HP 901XL inktcartridge van ons huismerk kunt maken, wordt u al snel duidelijk dat u letterlijk tegen bodemprijzen kunt printen, als u voortaan voor onze huismerkvariant kiest.

Uw veiligheid staat voorop

We vinden het heel erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over de producten die ze in onze webshop kopen. Veiligheid staat daarom bij ons op de eerste plaats. En dan bedoelen we niet alleen de veiligheid tijdens het bestelproces, maar ook de veiligheid tijdens het gebruik van de HP 901XL cartridges zelf. In tegenstelling tot wat de printerfabrikant u wellicht wilt laten geloven, zorgt het gebruik van onze huismerkversies van HP 901XL inktpatronen absoluut niet voor schade aan uw afdrukapparaat. Net als de reguliere cartridges van van HP produceren ze haarscherpe afdrukken in praktisch alle kleuren van de regenboog. Onze zekerheid ondersteunen we door 2 volledige jaren garantie op elke huismerkcartridge in onze webshop te geven.

Praktisch non-stop printen

Ongeacht of u dankzij de lage prijzen van onze inktpatronen wel of niet van plan bent om er een voorraadje van aan te leggen, kunnen we u verzekeren dat u nooit lang zonder nieuwe inktpatronen hoeft te zitten als u ze in het vervolg in onze webshop koopt. Elke afgeronde bestelling, die op werkdagen voor 22:00 uur bij ons binnen is gekomen, wordt namelijk de volgende dag al op elk gewenst woon- of werkadres in Nederland afgeleverd. Op bestellingen van 35 euro of meer komen daarnaast ook nog eens de verzendkosten te vervallen.