Klantenservice UwCartridgeWinkel

Betaalmethodes

Bij UwCartridgeWinkel kunt u snel en veilig betalen via een van onderstaande betaalmethodes:


iDeal iDEAL

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

 • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
 • Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
 • Op werkdagen voor 21.00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!
 • Betalen met iDEAL is bij UwCartridgeWinkel altijd volledig gratis.

PayPal PayPal

Bij UwCartridgeWinkel kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.

Waarom kiezen voor betalen met PayPal?

 • Betalen met PayPal is bij UwCartridgeWinkel altijd volledig gratis.
 • Je kunt veilige aankopen doen zonder je creditcardnummer of financiële informatie door te geven.
 • Op werkdagen voor 21.00 uur met PayPal besteld? Morgen in huis!

Hoe kun je betalen met PayPal bij UwCartridgeWinkel?

 • Leg een product in je winkelmandje en klik op bestellen.
 • Kies bij de stap 'betaalwijze' voor Paypal.
 • Je wordt doorgestuurd naar de website van Paypal.
 • Log in met je PayPal account.
 • Bevestig de betaling.

Achteraf betalen op factuur Achteraf betalen op factuur

Een hele vriendelijke betaalwijze is zonder twijfel achteraf betalen. U hoeft immers pas te betalen zodra het bestelde product in goede staat ontvangen is. Achteraf betalen geeft u meer zekerheid en vertrouwen dan bijvoorbeeld vooruitbetalen met iDEAL of creditcard. Deze betaalwijze is momenteel alleen te gebruiken voor consumenten woonachtig in Nederland.

Bij achteraf betalen kunt u eerst zien wat u besteld heeft en dan de factuur betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Indien akkoord kunt u achteraf betalen op rekening. U ontvangt dan van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet u op tijd binnen 14 dagen na factuurdatum betalen. De afhandeling van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Buckaroo. Op onze factuur staat aangegeven hoe u (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen. Voor uw gemak ontvangt u van ons ook een e-mail met een betaalkoppeling, waarmee u de factuur ook kunt betalen.


Bancontact / Mr. Cash Bancontact/Mister Cash

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en snel. Kies bij UwCartridgeWinkel voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Waarom kiezen voor Bancontact/Mister Cash?

 • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
 • Op werkdagen voor 21.00 uur besteld? Morgen in huis.
 • Betalen met Bancontact/Mister Cash is bij UwCartridgeWinkel volledig gratis.

MastercardeMeastroVisa Creditcard

Bij UwCartridgeWinkel zijn creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling die dag nog. Je creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast.

Waarom kiezen voor betalen per creditcard?

 • Betalen met creditcard is bij UwCartridgeWinkel altijd volledig gratis.
 • Op werkdagen voor 21.00 uur met creditcard besteld? Morgen in huis!
 • Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

Overboeking / Vooruitbetaling Vooruitbetaling

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van UwCartridgeWinkel overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

UwCartridgeWinkel
IBAN: NL92RABO0131340085
BIC: RABONL2U

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Waarom zou ik kiezen voor vooruitbetaling?

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • Een order annuleren kan eenvoudig. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.