BLACK FRIDAY >>> Ontvang GRATIS cartridges, toners of papier!

Betaalmethodes

Bij UwCartridgeWinkel.nl kunt u snel en veilig uw inktcartridges, toners en of kantoorartikelen veilig betalen. U kunt o.a. kiezen voor iDeal, Paypal of Afterpay (achteraf betalen). Betaalt u liever met uw creditcard... dan kan dat uiteraard ook!

Hieronder staan onze betaalmethodes omschreven:Veilig betalen met iDeal

iDeal

Één van de meest gebruikte betaalmethodes in Nederland; iDeal. Met iDeal kunt u vooraf uw inkt, toner en/of kantoorartikelen vooraf betalen in onze webshop. Bij de meest bekende banken kunt u met iDeal betalen. U doorloopt het bestelproces en als u kiest voor iDeal dan kiest u uw eigen bank. Na het kiezen van uw bank, wordt u doorgeleid naar het inlogscherm van uw eigen bank. Hier logt u in en betaalt u veilig uw order. Nadat u heeft betaalt word uw order verwerkt in ons magazijn.

Waarom zou u kiezen voor iDEAL?

 • U betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen bank.
 • U hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
 • Op werkdagen voor 22.00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!
 • Betalen met iDEAL is bij UwCartridgeWinkel.nl altijd volledig gratis.


Veilig betalen met PayPal

PayPal

Bij UwCartridgeWinkel.nl kunt u betalen via PayPal. Een zeer populair en gemakkelijk middel om online uw inkt en toner te betalen. Een PayPal-rekening kunt u gebruiken als uw digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. U hoeft niet langer uw creditcardgegevens te onthouden of naar uw random reader te zoeken. Het enige wat u nodig hebt is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kunt u meer informatie vinden over de PayPal betaalmethode.

Waarom kiezen voor betalen met PayPal?

 • Betalen met PayPal is bij UwCartridgeWinkel.nl altijd volledig gratis.
 • U kunt veilige aankopen doen zonder uw creditcardnummer of financiële informatie door te geven.
 • Op werkdagen voor 22.00 uur met PayPal besteld? Morgen in huis!

Hoe kunt u betalen met PayPal bij UwCartridgeWinkel.nl?

 • Leg een product in uw winkelmandje en klik op bestellen.
 • Kies bij de stap 'betaalwijze' voor Paypal.
 • U wordt doorgestuurd naar de website van Paypal.
 • Log in met uw PayPal account.
 • Bevestig de betaling.


Veilig achteraf betalen met Afterpay

Afterpay

AfterPay voert voor UwCartridgeWinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving 'Mijn AfterPay' kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay (www.afterpay.nl).


Indien u kiest voor betalingsmethode Afterpay, dan voert Afterpay uit hoofde van zijn gerechtvaardigd belang mogelijk zelf een kredietcheck uit of geeft de voor de verwerking van betalingen verzamelde betalingsgegevens door aan een externe kredietinstelling. U kunt hiertegen op ieder moment bezwaar maken.Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Maestro

Mastercard, Visa en Maestro - Creditcard

Bij UwCartridgeWinkel.nl zijn creditcards van MasterCard, Visa en Maestro van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. Zodra we u creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling die dag nog. Uw creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast.

Waarom kiezen voor betalen per creditcard?

 • Betalen met creditcard is bij UwCartridgeWinkel.nl altijd volledig gratis.
 • Op werkdagen voor 22.00 uur met PayPal besteld? Morgen in huis!
 • Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.


Veilig betalen met Bancontact

Bancontact

Met Bancontact betaalt u veilig en snel. U vult het kaartnummer en de vervaldatum van uw betaalkaart in waarna u de betaling verifieert in het scherm van uw eigen bank. Uw gegevens worden versleuteld verzonden, zodat de betaling geheel veilig verloopt.Veilig betalen via Overboeking

Overboeking

Overboeking houdt in, dat u na het invoeren van uw bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van UwCartridgeWinkel.nl overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging.


Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen wij u direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Waarom zou ik kiezen voor vooruitbetaling?

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • Een order annuleren kan eenvoudig. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.


Veilig betalen via Apple Pay

Apple Pay

Apple Pay is de (online) betaaldienst van Apple. Bent u in bezit van een Apple device, zoals bijv. een iPhone? Dan verschijnt deze betaalmethode automatisch op onze webshop tijdens het bestellen.Heeft u vragen over onze betaalmethodes?
Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bellen met UwCartridgeWinkel
Neem contact op via telefoon:
085-0013510


Mailen met UwCartridgeWinkel
Neem contact op via e-mail:
[email protected]


Chatten met UwCartridgeWinkel
Neem contact op via chat:
Klik hier om met ons te chatten


Whatsapp met UwCartridgeWinkel
Neem contact op via Whatsapp:
Klik hier om met ons te Whatsappen
Whatsapp via: 085-0013510

veilig inkt bestellen

test