Hoe installeer ik mijn Canon printer?

Uw nieuwe Canon printer installeren waardoor u direct kunt printen? Wij leggen uit hoe u gemakkelijk de Canon printer kunt installeren, zodat u zo snel mogelijk uw eerste print in handen hebt. De installatie van de Canon printer gaan we stap voor stap met u doorlopen.

Inkt op? Bestel voordelig uw cartridges of toners!

Uw voordelen!

Video: Hoe plaats ik Canon cartridges in de printer?

Wilt u weten hoe u de Canon cartridges plaatst in uw printer? In onderstaande video hebben wij exact voorgedaan en uitgelegd hoe u cartridges in uw Canon printer kunt plaatsen. Het kan zijn dat u nog wat beschermingsmateriaal in de cartridgewagen van de printer moet verwijderen.Canon cartridges plaatsen

Een niet heel onbelangrijke stap is om de printer te voorzien van cartridges. Zonder inkt in de printer kunt u natuurlijk niet printen! Bij de meeste Canon printers heeft u een setje originele set-up Canon cartridges meegeleverd gekregen die u in uw printer kunt plaatsen. Bij de installatie dienen namelijk vaak eerst originele Canon cartridges geplaatst te worden.Canon printer installatie voorbereiden

De eerste stap is om de printer voor te bereiden op de installatie.

  1. Haal de Canon printer uit de verpakking en verwijder het transport- en beschermingsmateriaal. Vergeet niet om ook in de printer zelf te kijken of er eventueel beschermingsmateriaal zit. In de meegeleverde handleiding is te zien waar dit beschermingsmateriaal zich in de printer bevindt.
  2. Stop de stekker in het stopcontact en zet de printer aan via de aan-knop op de printer.
  3. U kunt nu de gewenste taal selecteren via het scherm op uw printer.
  4. Plaats een stapeltje papier in de papierlade van uw printer.


Besparen op Canon inkt?

UwCartridgeWinkel.nl biedt huismerk Canon cartridges aan. De kwaliteit is vergelijkbaar met het origineel, maar u krijgt meer inkt voor minder geld.

Voordelige huismerk Canon cartridges bestellen!Canon printer software installeren

Om de Canon printer te kunnen aansturen en monitoren is de volgende stap om de Canon printer stuurprogramma (drivers) te downloaden op uw computer. De Canon printer installeren op pc of laptop doet u als volgt:

  1. Ga op internet naar de Canon supportpagina en zoek op de productnaam van uw printtype. De Canon printersoftware is namelijk afhankelijk van uw printertype. Een Canon printer Pixma installeren heeft bijvoorbeeld andere software nodig dan bijvoorbeeld een Canon Maxify printer.
  2. Kies het besturingssysteem dat uw computer heeft; bijvoorbeeld de Canon printer installeren voor Windows 10 (64-bit) of MacOS.
  3. Klik vervolgens op ‘downloaden’ en open het gedownloade bestand.
  4. Volg de stappen die worden getoond bij de download en de software zal zich nu gaan installeren. Dit kan enkele minuten duren.

Aan de slag met uw Canon printer!

Uw Canon printer is nu klaar voor gebruik! Heeft u nog problemen met de installatie of heeft u nog vragen? Kijk dan nog even in de meegeleverde handleiding van uw Canon printer of neem contact op met onze klantenservice.Wifi installeren op uw Canon printer?

Wilt u Wifi installeren op uw Canon printer? Bekijk dan de video die wij hebben gemaakt!

Hoe verbind ik mijn Canon printer met WIFI?Direct ons voordelige huismerk inkt en toner kopen? Kies uw merk en bestel uw inkt!

 


ma-do: 10:00 - 17:30 uur
vr: 10.00 - 17.00 uur
Neem contact op via telefoon
Telefoon: 085-0013510

Reactietijd tijdens openingstijden:
Direct contact

Neem contact op via e-mail
E-mail: info@uwcartridgewinkel.nl

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 4 uur

Neem contact op via chat
Live chat: begin met chatten

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

Neem contact op via Whatsapp
WhatsApp: 085-0013510

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

Hulp nodig met het installeren van uw Canon printer? Onze klantenservice staat voor u klaar!

icon-belco-chat