Waar kan ik mijn lege cartridges en toners inleveren?

Denk aan het milieu en gooi uw cartridge of toner niet in de afvalbak, maar lever deze in bij een inzamelpunt.

Uw lege cartridge kunt u inleveren in onze winkel of op eigen kosten retour sturen. Ook hebben de meeste lokale supermarkten en bouwmarkten een inleverbox staan waar u uw inktcartridge(s) of toner(s) kan deponeren.Inleveren van oude inktcartridgesGooi uw lege inktcartridge of toner NOOIT zomaar weg!

Gooi uw cartridge nooit bij het ‘normale’ afval. Ik hoor u al denken: ‘Waarom mag ik mijn inktcartridge of toner niet zomaar weggooien…?’. Na het gebruiken van een inktcartridge en/of toner blijven er altijd nog kleine restjes inkt of poeder achter.
Deze inkten en poeders zijn schadelijk voor het milieu en uiteindelijk dus ook voor de mens.Waar kan ik mijn lege cartridge inleveren?

Na heel veel geprint te hebben komt u erachter dat uw inktcartridge op is. Maar waar kunt u uw lege cartridges nu inleveren? Daar waar u uw inktcartridge of toner heeft gekocht kunt u uw lege inktcartridge of toner ook weer inleveren.

In onze winkel hebben wij een inleverbox staan. Bent u in de buurt dan mag u uw oude cartridge in onze winkel inleveren. Anders kunt u uw oude product op eigen kosten retourneren naar onze winkel. Wij zorgen ervoor dat uw cartridge of toner wordt gerecycled.

Bij uw lokale supermarkt of bouwmarkt is er vaak ook een inzamelbox. Hier kunt u uw oude toners inleveren maar ook uw oude cartridges.Hoe vind ik een inleverpunt?

U kunt online opzoeken waar bij u in de buurt een inzamelpunt zit. Zo komt u erachter welke lokale supermarkt of (bouw)winkel zoals bijv. de AH, Jumbo, Primera, Hema of Hubo een inzamelbox heeft. En waar u uw inktcartridges kunt inleveren.

Kijk op de site van Eeko.nl om een inleverpunt te vinden. Zoek in het invoerveld het dichtstbijzijnde inzamelpunt door uw plaatsnaam in te voeren. Zo vindt u openbare inzamelpunten bij u in de buurt.Hoe ziet een inleverbox eruit?

In onze winkel staat een inleverbox waarin u uw oude cartridges kunt deponeren. De inleverbox is van Eeko.nl en is groen van kleur. Er staan grote letters op en in het gat in de doos mag u uw oude producten deponeren. Hieronder ziet u een voorbeeld van de inleverbox in onze winkel.


De Eeko inleverbox


Opsomming lokale inleverpunten

  • Supermarkt
  • Bouwmarkt
  • Sportvereniging
  • Tuincentrum
  • Milieustraat
  • UwCartridgeWinkel.nl ( In onze winkel is het inleveren gratis bij opsturen zijn de verzendkosten voor eigen rekening.)
Is het inleveren van een cartridge of toner gratis?

Het inleveren in onze winkel kost u niks. Tenzij u uw inktcartridge of toner naar ons opstuurt, dan betaalt u de verzendkosten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen GRATIS lege cartridges of lege toners inleveren in onze winkel. Wilt u geen verzendkosten betalen dan kunt u het beste in uw buurt op zoek gaan naar een inleverpunt.Krijg ik een vergoeding? Of lever ik mijn cartridge in voor het goede doel?

Als u uw cartridges of toners bij ons inlevert ontvangt u geen vergoeding. De vergoeding kennen wij namelijk toe aan een goed doel. Het goede doel dat wij hebben toegekend is KNGF Geleidehonden. Zo steunt u ook nog een goed doel met uw oude toners en inktcartridges. Én het milieu wordt gespaart doordat uw cartridges of toners worden gerecycled.Wat gebeurt er met mijn ingeleverde cartridge?

Een cartridge recyclen doet UwCartridgeWinkel.nl niet. Gespecialiseerde bedrijven recyclen uw oude cartridges en toners. Nadat u uw lege cartridge of toner heeft ingeleverd, worden alle inktcartridges en toners die in de inleverdoos zitten opgehaald. Als uw ingeleverde artikelen nog bruikbaar zijn dan worden ze gerecycled. Zijn ze niet meer bruikbaar dan worden ze gebruikt om nieuwe onderdelen van te maken.Wilt u duurzamer printen?

Wilt u een bijdrage leveren aan het milieu? Denk dan aan de toekomst en print duurzamer met onze adviezen:
Bekijk onze adviezen op deze pagina!Heeft u vragen over het inleveren van uw oude inktcartridge of toner?

Neem dan contact op met onze professionele klantenservice.Bellen met UwCartridgeWinkel
Neem contact op via telefoon:
085-0013510


Mailen met UwCartridgeWinkel
Neem contact op via e-mail:
[email protected]


Chatten met UwCartridgeWinkel
Neem contact op via chat:
Klik hier om met ons te chatten


Whatsapp met UwCartridgeWinkel
Neem contact op via Whatsapp:
Klik hier om met ons te Whatsappen
Whatsapp via: 085-0013510

Lege inktcartridges inleveren? UwCartridgeWinkel helpt te verduurzamen!