UwCartridgeWinkel - Nieuws

 • FAQ - Veelgestelde vragen

  We ontvangen regelmatig vragen van klanten over inktcartridges en toners. Speciaal voor jou hebben we een overzicht gemaakt van de meest voorkomende vragen over cartridges, inclusief antwoord.

  1. Hoe lang kun je een cartridge bewaren?

  Een cartridge kan lang worden bewaard, zonder te worden gebruikt. Om een optimale kwaliteit en werking te garanderen, wordt er over het algemeen wel geadviseerd om de cartridge binnen een jaar te gebruiken.

  1. Hoe bewaar je een cartridge?

  Hoe lang je een cartridge kunt bewaren is onder andere afhankelijk van de manier waarop je ze bewaart. We adviseren je om niet gebruikte cartridges op een koele en donkere plek te bewaren.

  1. Wat is de invloed van gekozen papier op printkwaliteit?

  Het printpapier heeft invloed hebben op de kwaliteit van je printafdrukken en verschilt per situatie. Wanneer je een simpele tekst wilt afdrukken kan dit op eenvoudig en goedkoop printpapier, maar voor scherpe afdrukken is het verstandig om te letten op de eigenschappen van het papier. Hoe doorzichtiger het papier, des te dunner en groter de kans dat het doorlekt. Hoe zwaarder het papier, hoe beter het absorbeert en afdrukken scherper zijn. Hoe helderder het papier, hoe beter kleuren tot zijn recht komen. Hoe dikker het papier, hoe zwaarder en des te steviger. Daarnaast kan de toplaag van het papier glanzend of mat zijn. Het hangt dus af van het doel waarvoor je iets wilt afdrukken, welk papier de beste invloed heeft op de printkwaliteit.

  1. Wat is het verschil tussen huismerk en origineel?

  Huismerk cartridges en toners zijn een stuk goedkoper dan de originele varianten. Daarnaast bevatten ze vaak meer inkt, waardoor ze langer meegaan.

  1. Waar kun je oude cartridges / toners inleveren als afval?

  Er zijn verschillende punten waar je lege cartridges en toners kunt inleveren. Zo kun je ze inleveren bij een inzamelpunt of doneren aan een goed doel. Op Recoll (https://www.recolleurope.com/nl/consumenten/inzamelpunten/) en Eeko (http://eekoinzamel.nl/) vindt je waar je bij jou in de buurt je cartridges en toners kunt inleveren. Daarnaast kun je met jouw oude cartridges en toners ook verschillende goede doelen steunen. Doneer ze bijvoorbeeld aan Cartridge 4 KiKa of Clini Clowns. Natuurlijk kun je je cartridges ook gewoon inleveren bij het Klein Chemisch Afval in de Milieustraat van je gemeente.

  1. Welk printermerk maakt het meest efficiënt gebruik van inkt

  In een onderzoek van Radar (http://www.radartv.nl/consumentenhulp/getest/detail/article/radar-test-printers-en-originele-cartridges/)  worden de printermerken Brother, Canon, Hp en Epson getest op hun efficiëntie van het gebruik van printerinkt. Hieruit komt Brother als beste uit de test. Wil jij efficiënt printen? Ga dan voor een printer van het merk Brother en kies de onze Brother huismerk cartridges voor nóg meer besparing op je inkt!

  1. Hoe weet ik welke inkt ik nodig heb?

  De inkt die je nodig hebt is afhankelijk van het type printer. Zodra je het type weet, weet jij ook welke inkt je nodig hebt, aangezien cartridges meestal worden vernoemt naar het type printer. Op de meeste printers vindt je informatie over het type printer dat je hebt. Vaak staat dit op de buitenkant of onderkant van de printer. Mocht je het hier niet vinden, kijk dan eens in de gebruiksaanwijzing of op de doos (als je deze nog hebt). Als je nog een cartridge in je printer hebt zitten, staat hierop meestal ook het type vermeld.

  1. Hoe vervang ik mijn inktcartridge?

  Wanneer je inkt op of bijna op is, is het tijd om je cartridge te vervangen. Meestal zit er in de gebruiksaanwijzing van je printer een beschrijving van hoe je een cartridge moet vervangen. Houd de knop op je printer voor het vervangen van de cartridge 3 seconden ingedrukt. Nu schuift de printknop naar het midden. Verwijder vervolgens het gele label van je cartridge. Haal de oude cartridge uit de printer en plaats de nieuwe terug. Sluit de houder van je cartridge en doe de printerdeksel dicht. Vervolgens kun je je printer een aantal testpagina’s laten afdrukken, om te testen of alles goed is geplaatst en functioneert.

  1. Wat zijn compatible cartridges?

  Met compatible cartridges worden huismerk cartridges bedoeld.

  1. Welke soorten cartridges zijn er?

  Er zijn verschillende soorten cartridges. Zo zijn er originele cartridges: Original Equipment Manufacturer cartridges. Dit zijn cartridges die door de originele printerfabrikant zijn geproduceerd. Daarnaast heb je de huismerk / compatible cartridges. Dit is de goedkopere variant van originele cartridges en zijn hiervan nagemaakt. Verder heb je de omgebouwde inktcartridges. Dit zijn originele cartridges die opnieuw worden gevuld, om opnieuw gebruikt te worden.

  1. Wat is het verschil tussen een cartridge en een toner?

  Cartridges worden gebruikt voor inkjet printers. Toners worden gebruikt voor laserprinters. Een cartridge is daarnaast gevuld met vloeibare inkt en een toner bevat inktpoeder. Cartridges en inkjet printers zijn goedkoper dan toners en laserprinters. Inkjet printers zijn geschikt voor gemiddeld gebruikt. Een laserprinter is geschikt voor een hoge gebruikersfrequentie en de ‘inkt’ van toners gaat langer mee. De inkt van cartridges is daarentegen maar beperkt houdbaar, omdat deze kan uitdrogen. Afhankelijk van het doeleinde van je printer kies je voor een inkjet printer of een laserprinter. Afhankelijk hiervan zul je gebruikmaken van cartridges of toners. Cartridges zijn goedkoper, maar gaan minder lang mee. Toners zijn duurder, maar hebben een langere houdbaarheidsdatum.

  1. Wat is het verschil tussen cartridges met en zonder chip?

  Cartridges met een chip worden automatisch door de printer herkent. Op cartridges zonder chip dien je zelf een chip te plaatsen, zodat de cartridge herkent wordt. Deze chip kun je van je oude cartridge afhalen en overzetten naar je nieuwe cartridge. Cartridges met chip zijn gelijk klaar voor gebruik. Die zonder chip niet. Alle huismerk cartridges van UwCartridgeWinkel zijn voorzien van een chip. Je kunt dus gelijk aan de slag met printen.

 • Veelgestelde vragen over huismerk cartridges

  Wij krijgen regelmatig vragen over huismerk cartridges. Om het je gemakkelijk te maken hebben we de veel voorkomende vragen mét antwoord voor je op een rijtje gezet. Zo kun je in één oogopslag zien wat de voordelen van huismerk cartridges zijn.

  1. Is er verschil tussen huismerk cartridges en originele cartridges?

  Dit is een vraag die we vaak gesteld krijgen en ons antwoord hierop is ja. Het verschil tussen huismerk en originele cartridges zit hem in de prijs en de inhoud. Huismerk cartridges zijn (veel) goedkoper dan de originele variant. Daarnaast bevatten huismerk cartridges meestal meer inkt, waardoor ze langer meegaan. Een tweede vraag die juist interessant is om te stellen luidt:

  1. Wat zijn de overeenkomsten tussen huismerk cartridges en originele cartridges?

  De overeenkomsten tussen huismerk en originele cartridges zijn over het algemeen groter dan de verschillen. Dit is wel afhankelijk van de producent of aanbieder van de cartridges. Voor de huismerk cartridges van UwCartridgeWinkel geldt dat de kwaliteit, de toepassing én de betrouwbaarheid allemaal gelijk zijn met die van de originele cartridges. Wat wil je nog meer?

  1. Waarom zijn huismerk cartridges goedkoper?

  Huismerk cartridges zijn goedkoper dan originele cartridges. Dit komt doordat je bij originele cartridges vaak voor het merk (de naam) betaalt. Daarnaast is het productieproces van huismerk cartridges vaak vele malen goedkoper dan die van de merk cartridges. Ook zijn de verpakkingen vaak een stuk eenvoudiger. Al deze aspecten wegen mee in de prijsbepaling van de huismerk cartridges. Hierdoor kan er flink bespaard worden op de prijs en zijn huismerk cartridges veel goedkoper dan de originele cartridges.

  1. Is er verschil in kwaliteit tussen huismerk cartridges en originele cartridges?

  De kwaliteit van huismerk cartridges kan per aanbieder verschillen. Bij UwCartridgeWinkel zijn de huismerk cartridges van dezelfde kwaliteit als de originele varianten. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteit van onze cartridges en toners. Daarom worden ze allemaal getest om te kijken of ze voldoen aan alle technische normen. Wanneer je huismerk cartridges bij ons aangeschaft weet je dat je kwaliteit in huis haalt die gelijk is aan het origineel.

  1. Passen huismerk cartridges in mijn printer?

  Ja, de huismerk cartridges zijn van hetzelfde formaat als de originele cartridges. Ze zien er wellicht iets anders uit, dit is vanwege het feit dat we niet exact dezelfde cartridges als het origineel mogen produceren. Let er wel op dat het type huismerk cartridge overeenkomt met het type printer dat je hebt.

  1. Hoelang gaan huismerk cartridges mee?

  Over het algemeen bevatten huismerk cartridges meer inkt dan originele cartridges én dat terwijl ze een stuk goedkoper zijn! Per type cartridge verschilt het hoeveel extra inkt er in de huismerk variant zit, maar dit kan vaak oplopen tot meer dan 200%. Dit betekent dan ook dat huismerk cartridges veel langer meegaan dan de originele.

  1. Wat gebeurt er met de garantie van mijn printer als ik huismerk cartridges gebruik?

  Wanneer je huismerk cartridges gebruikt voor je printer, blijft de garantie op je printer behouden. Mocht er een defect of ander probleem aan je printer ontstaan, dan heb je recht op de oorspronkelijke garantie. Daarnaast bieden wij 2 jaar garantie op onze huismerk cartridges en toners. Mocht het huismerk product niet functioneren naar behoren, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen je voorzien van een vervangend product of het orderbedrag retourneren.

  1. Hoe betrouwbaar zijn huismerk cartridges

  De huismerk cartridges van UwCartridgeWinkel zijn net zo betrouwbaar als de originele varianten. Ze zijn hetzelfde in gebruik en leveren hetzelfde resultaat. Om u de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze huismerk cartridges te kunnen garanderen, worden al onze cartridges en toners vooraf getest. Daarnaast bieden wij 2 jaar garantie op onze huismerk producten. Mocht het niet naar behoren functioneren, dan kun je hierover contact opnemen met onze klantenservice.

  1. Leest mijn printer ook huismerk cartridges met chip?

  Voor sommige printers zijn er inktpatronen nodig die voorzien zijn van een chip. Met behulp van deze chip leest de printer onder andere dat de cartridge bij de printer hoort en wat het inktniveau van de cartridge is. Er wordt wel eens gezegd dat printers enkel en alleen de chip van originele cartridges kunnen lezen. Dit is niet juist. Huismerk cartridges met chip worden net zo goed gelezen door je printer als de originele variant. Geen reden dus om niet voor het huismerk te kiezen.

 • Tips om inktcartridges te bewaren

  U heeft een cartridge gekocht en wilt hier zo lang mogelijk van genieten. Hoe pakt u dit het beste aan? Hoe zorgt u ervoor dat een inktcartridge zo lang mogelijk meegaat? Wij geven u tips!

  Bewaren van cartridges

  Het is van belang dat u de cartridges op de juiste manier bewaart. Iedereen heeft wel een voorraad inkt in huis, wanneer een cartridge leeg is dan kan deze direct vervangen worden. Het kan daardoor voorkomen dat u jarenlang inktcartridges in huis hebt liggen.

  Daarnaast kan het geval zich voordoen dat een tijdelijk defect optreedt bij de printer, bijvoorbeeld het vast komen te zitten van papier. Er bestaat een kans dat de inktcartridge verwijderd dient te worden. Deze cartridge dient op een veilige plek te komen liggen zodat niet alles onder inkt komt te zitten, maar nog belangrijker; een plek waar de cartridge niet uitdroogt.

  Cartridges in verpakking

  Een ongeopende cartridge is makkelijk te bewaren. De verpakking is geseald in plastic en omringd door een kartonnen doosje. Hier kan dus geen zonlicht of lucht bij. Echter zijn er een paar extra maatregelen te nemen om uw cartridge het beste te bewaren. De tips:

  • Bewaar de verpakking rechtop. De doosjes hebben meestal een duidelijke bovenkant en de onderkant is vlak waardoor het doosje rechtop kan staan;
  • Houd de cartridge uit het zonlicht. Hitte is niet bevorderend voor de levensduur van de cartridge;
  • Bewaar de cartridges koel. Houd de cartridges niet alleen uit zonlicht maar ook uit de buurt van apparaten die warmte uitstoten.

  Gebruikte cartridges

  Wanneer u een cartridge verwijdert uit de printer terwijl deze nog niet leeg is, let dan op dat deze niet uitdroogt. Ditzelfde geldt voor cartridges die niet meer voorzien zijn van het afsluitende plastic. Zo’n cartridge kan binnen een enkele nacht al uitdrogen. Hieronder volgen een aantal tips om te dit te voorkomen:

  • Bedek het inktkussen met plastic. Plak plakband op de plaatsen waar het inktkussen bloot staat;
  • Bewaar ze koel en donker. Belangrijk is dat er geen zonlicht of warmte bij de cartridges komt. Leg ze in een lade of een kast.

  Wanneer deze tips juist worden toegepast kunnen de cartridges gerust 1 á 2 nachten bewaard worden.

  Inkt in de printer

  Printers worden soms langere tijd niet gebruikt. Een logische reactie van de gebruiker is de stekker van de printer eruit trekken om stroomkosten te besparen. Echter is dit niet bevorderlijk voor de cartridges. Wanneer de printer aan het netstroom blijft zal deze eens in de zoveel tijd een reiniging uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat de printkoppen schoon blijven en de inkt niet gaat stollen in de cartridge. Hierdoor gaat de inkt langer mee.

 • Kies het juiste printpapier

  Op onze webshop kunt u een ruim aanbod aan printpapier vinden, maar welk printpapier is voor uw doel het meest geschikt? Hieronder vind u het antwoord op deze vraag.

  Wanneer je keuze maakt uit printpapier dient u op de volgende aspecten te letten:

  • Type printer
  • Formaat
  • Aantal gram
  • Coating

  Houd bij de aankoop van printpapier in het achterhoofd wat het doel is van de print. Op basis daarvan kunt u het formaat, gewicht en de coating bepalen. Daarnaast heeft u keuze uit twee type printers:

  • Inktjetprinter
  • Laserprinter

  Ook voor deze twee types printers zijn er verschillende soorten printpapier beschikbaar.

  Papier voor inktjetprinter

  Op papier voor inktjetprinters is een extra dunne coating toegevoegd. Deze toplaag voorkomt uitlopen van de inkt op het papier. De inkt droogt daarnaast sneller op, waardoor de kans op vlekken wordt geminimaliseerd.

  Met papier voor inktjetprinters kunt u afbeeldingen in hoge kwaliteit scherp afdrukken.

  Papier voor laserprinter

  Het papier dat speciaal is ontwikkeld voor laserprinters kenmerkt zich door een extra hoge witheid, gladheid en zwaarte. Gebruikt u het papier voor de laserprinter in de inktjetprinter, dan is de kans op uitlopen aanwezig. Dit omdat het papier niet bestand is tegen de hoge temperaturen van de laserprinter. Let bij het bestellen van printpapier daarom altijd goed op voor welk type printer het papier geschikt is.

  A4 printpapier

  Wanneer u een printer dagelijks gebruikt voor bijvoorbeeld het printen van brieven, formulieren, routes en tickets. Kies dan voor standaard all-round printpapier. Denk hierbij aan multifunctioneel kopieerpapier of xerox-papier. Dit papier heeft een gewicht 80 gram.

  Bent u van plan om offertes, rapporten, belangrijke verslagen en dubbelzijdige afdrukken te maken kies dan voor zwaarder printpapier. Papier van ongeveer 90 tot 300 gram.

  Fotopapier

  Bij de aanschaf van fotopapier is het tevens belangrijk om goed te kijken voor welke printer het papier geschikt is. Fotopapier is stevig papier met een matte of glanzende toplaag. De coating zorgt ervoor dat de afdruk nog scherper wordt, doordat de inkt niet uitloopt in diepere lagen van het papier.

 • HP 364XL - Kwalitatief en duurzaam

  Het is één van de meest populaire cartridges voor printers: de HP 364XL. Het zal u dan ook niet verrassen dat dit product een van onze meest populaire artikelen is. Tijd om deze cartridges meer aandacht te geven.

  Cartridge of toner?

  De HP 364XL valt onder de noemer cartridges. Cartridges worden gebruikt voor inkjetprinters. Deze printers gebruiken vloeibare inkt voor hun afdrukken en worden over het algemeen het meest verkocht. De HP cartridges 364XL zijn dus geschikt voor inkjetprinters van specifieke types van het merk HP. Het feit dat de HP 364XL een cartridge is, betekent dat ze relatief goedkoop zijn in hun aanschaf. Cartridges zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan toners. Een nadeel is dat ze minder lang meegaan dan toners, maar voor een gemiddeld printergebruik bieden cartridges de ideale uitkomst.

  Huismerk HP 364XL

  De cartridges van HP 364XL worden aangeboden in verschillende varianten. Wanneer u in Google zoekt op HP 364XL, zult u overladen worden met allerlei aanbieders van deze HP cartridges. Hierin is volop keuze uit cartridges van diverse kleuren, formaten én prijzen. Vooral in prijs zult u veel variatie aantreffen. Diverse aanbieders zullen u het originele HP merk aanbieden tegen scherpe, maar toch hoge prijzen. Daarnaast zult u ook aanbieders tegenkomen die huismerk varianten aanbieden van de HP 364XL cartridge. Op huismerk cartridges kunt u vaak veel geld besparen. Echter, u wilt wel zeker weten dat u goede kwaliteit in huis haalt en dat is niet bij iedere aanbieder vanzelfsprekend. Bij UwCartridgeWinkel is dit wel het geval! In onze webshop zult u enkel huismerk cartridges vinden; zeer goedkoop voor precies dezelfde kwaliteit als een originele cartridge. U betaalt bij ons namelijk niet voor de naam van het merk, waardoor we u dezelfde kwaliteit kunnen garanderen, maar dan tegen een veel lagere prijs. Al onze huismerk cartridges worden vooraf grondig getest en voldoen aan alle technische normen. Daarnaast hebben wij meer dan 13.500 positieve klantenbeoordelingen die onze kwaliteit aantonen. Wilt u goedkope HP 364XL cartridges zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit, dan kunnen we u ons huismerk aanraden.

  HP cartridges: kleuren & multipacks

  De HP 364XL is verkrijgbaar in veel verschillende varianten. De beschikbare kleuren voor cartridges zijn cyaan, magenta en geel. Daarnaast hebben we uiteraard ook de mateloos populaire zwarte inktcartridge voor u. Deze uitvoeringen in verschillende kleuren worden meestal los aangeboden. Daarnaast kunt u vaak ook multipacks aanschaffen: dit zijn pakketten waarin alle vier de kleuren cartridges van HP zitten. Een multipack wordt vaak voor een scherpere prijs aangeboden, dan wanneer u alle verschillende kleuren HP 364XL cartridges los aanschaft. Wanneer u meerdere kleuren voor uw HP printer nodig heeft, zijn deze HP multipacks een echte aanrader omdat het gewoon merkbaar in kosten scheelt.

  De inhoud van een HP 364XL

  XL zegt het al, de cartridges beschikken over een extra grote inhoud. De originele zwarte HP 364 cartridge bevat 6ml inkt en een HP 364XL bevat 18ml inkt. Met een zwarte HP 364 cartridge kunt u ongeveer 250 standaardpagina’s afdrukken, met een HP 364XL cartridge ongeveer 800 standaardpagina’s. Een HP 364 in kleur bevat 3ml inkt, een kleuren HP 364XL bevat het dubbele: 6ml. Uit de XL variant kunt u dus meer halen dan een HP 364. De inhoud en afdrukcapaciteit hierboven is gebaseerd op het originele merk van HP. Wanneer u kiest voor huismerk krijgt u hier vaak nóg meer waar voor uw geld. Bij UwCartridgeWinkel bevat een zwarte huismerk 364XL cartridge namelijk 26ml inkt in plaats van 18ml. Daarnaast bevatten onze huismerk HP 364XL cartridges in kleur maar liefst 15ml inkt, in plaats van 6ml. Dit is heel veel meer inhoud, voor veel minder geld!

  Geschikt voor welke printers?

  De cartridges van HP 364XL zijn geschikt voor meerdere printers. Voor maar liefst 32 verschillende typen HP printers kunt u deze HP cartridges gebruiken. Hieronder vindt u onder meer Deskjet, Officejet én Photosmart printers. Wilt u weten of u deze cartridges geschikt zijn voor uw printer? Hieronder vindt u de lijst met printers:

  HP Deskjet 3070 HP Photosmart B209a
  HP Deskjet 3520e HP Photosmart B210a
  HP Deskjet 3524 HP Photosmart B8550
  HP Officejet 4620 HP Photosmart C309
  HP Photosmart 5510 HP Photosmart C310a
  HP Photosmart 5515 HP Photosmart C410b
  HP Photosmart 5520 HP Photosmart C5324
  HP Photosmart 5522 HP Photosmart C5380
  HP Photosmart 5525 HP Photosmart C6324
  HP Photosmart 6510 HP Photosmart C6380
  HP Photosmart 6520 HP Photosmart D5460
  HP Photosmart 7510 HP Photosmart D5463
  HP Photosmart 7520 HP Photosmart Plus
  HP Photosmart B010 HP Photosmart Premium fax
  HP Photosmart B109 HP Photosmart Q8444
  HP Photosmart B110a HP Photosmart Wireless
 • Stappenplan: hoe vervang ik een lege cartridge?

  De meeste mensen kennen het probleem wel; de printer geeft aan dat de inkt op is, alleen heb je geen idee hoe je deze moet vervangen. UwCartridgeWinkel legt uit hoe je dit op een juiste manier kunt aanpakken.

  Het vervangen van cartridges kan op veel manieren, wij vertellen over de 'best practices'.

  Een lege inkt cartridge vervang je over het algemeen op twee manieren:

  • De cartridges zitten achter een klepje aan de voorkant van de printer;
  • De cartridges zitten midden in de printer op de bewegende printkop, onder de klep.

   Cartridges vervangen achter klep voorkant

  1. Zet de printer aan;
  2. Open de klep aan de voorkant;
  3. Verwijder de cartridge door op het lipje op de cartridge te drukken;
  4. Verwijder nu pas de nieuwe cartridge uit de verpakking om uitdroging te voorkomen;
  5. Verwijder de beschermingsklep aan de onderkant van de cartridge door tegen de klok in te draaien of verwijder het plastic lipje;
  6. Plaats de nieuwe cartridge in de printer. Let hierbij op dat u de cartridge op de juiste plek plaatst, af en toe staat dit aangegeven met symbolen op de printer en cartridge die bij plaatsing dienen te matchen;
  7. Sluit de klep;
  8. Indien de printer vraagt of u een cartridge hebt vervangen, antwoord dan altijd met ja.

  Cartridges vervangen op printkop

  1. Zet de printer aan;
  2. Open de klep van de printer, beschikt u over een alles-in-een apparaat met scanner, open dan de klep onder de scanner;
  3. De printkop begint te bewegen en u ziet de cartridges naar voren komen, wacht tot de cartridges tot stilstand zijn gekomen;
  4. Druk op het lipje van de cartridge die u wilt vervangen om deze te verwijderen;
  5. Verwijder nu pas de nieuwe cartridge uit de verpakking om uitdroging te voorkomen;
  6. Verwijder de beschermingsklep aan de onderkant van de cartridge door tegen de klok in te draaien of verwijder het plastic lipje;
  7. Plaats de nieuwe cartridge in de printer. Let hierbij op dat u de cartridge op de juiste plek plaatst, af en toe staat dit aangegeven met symbolen op de printer en cartridge die bij plaatsing dienen te matchen;
  8. Sluit de klep;
  9. Indien de printer vraagt of u een cartridge hebt vervangen, antwoord dan altijd met ja.

  Lege cartridges inleveren

  De lege cartridges kunnen worden gerecycled, lever daarom lege cartridges in bij een inzamelpunt of doneer deze aan een goed doel (denk hierbij aan Kika of CliniClowns). Uiteraard kunt u de lege cartridges ook inleveren bij het verzamelpunt Klein Chemisch Afval in de Milieustraat van uw gemeente.

  Succes!

 • Nieuw in assortiment: Canon PGI-570 en CLI-571 huismerk cartridges

  Vanaf heden hebben wij ook de volgende cartridges in ons assortiment:

  Voordelige huismerk Canon PGI-570 en CLI-571 multipack

  De nieuwe huismerk Canon PGI-570 en CLI-571 cartridges zijn ook te verkrijgen in een voordelige multipack:

7 Artikel(en)