Huismerk Epson T0711 zwart incl. chip

Op voorraad
2,95 incl. BTW
Bestel nu = Dinsdag 29 September 2020 in huis
Inhoud
Zwart: 15 ml
Actie 3 + 1 gratis!
(geldig op onze huismerk cartridges en toners)
  • iDeal
  • Paypal
  • Afterpay - Achteraf betalen op factuur
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro
  • Overboeking / Vooruitbetaling
Extra informatie
Artikelnr T0711
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur zwart
Inhoud zwart 15 ml

Productomschrijving

Epson printers staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Logisch dus, dat u dan ook perfecte afdrukken verwacht. Het prijskaartje wat Epson hiervoor aan haar inktcartridges hangt, is zonder meer pittig. Aangezien u de van zwarte inkt voorziene Epson t0711 cartridge waarschijnlijk het vaakst gaat vervangen, kan dat uiteindelijk een flinke aanslag op uw portemonnee betekenen. Gelukkig is er een slim en veel goedkoper alternatief in de vorm van ons huismerk. Kiest u namelijk voor die variant van de Epson t0711, dan betaalt u letterlijk tientallen procenten minder voor elke aangeschafte cartridge.

Huismerkcartridges met dubbele inhoud

Al onze Epson t0711 cartridges zijn voorzien van een chip en worden daardoor zonder problemen herkend en geaccepteerd door de volgende Epson printers: D78, DX4000, 4050, 5000, 5050, 600. Naast het feit dat u met onze huismerkvariant van de Epson t0711 cartridges haarscherpe zwarte afdrukken kunt maken, hebben onze cartridges nog een aangenaam bijkomend voordeel. In elke cartridge zit namelijk veel meer inkt dan in de variant die Epson onder haar eigen merk verkoopt. De officiële Epson t0711 cartridges hebben namelijk slechts een inhoud van 7ml, terwijl er in onze huismerkvariant maar liefst 14ml inkt zit. Met andere woorden, met een Epson t0711 cartridge, met een inhoud van 14ml beschikt u over een dubbele printcapaciteit en wordt printen wel heel erg gunstig!

Hoge service en lage prijzen

Door uw Epson t0711 cartridges van ons huismerk voortaan in onze webshop te kopen profiteert u niet alleen van ongelooflijk lage prijzen, maar ook van ons zeer hoge serviceniveau. We hanteren een ruimhartig retourrecht van maar liefst 100 dagen en bestellingen die op werkdagen voor 21:00 uur worden geplaatst heeft u de volgende dag al in huis.