HP printers

Kies hieronder uw type HP Printer. Zoek vervolgens de gewenste cartridges of toners. Wilt u uw bestelling morgen al in huis? Bestel dan vóór 22.00 uur vanavond. Bestel boven €35 dan bezorgen wij de cartridges en toners gratis! Handig om een voorraadje in te slaan dus. Mocht u toch niet tevreden zijn over de bestelling of mocht er iets defect zijn heeft u maar liefst 2 jaar garantie en 100 dagen retourrecht.

HP inkt

Met maar liefst 27.000+ klantenbeoordelingen en een gemiddelde score van 9.1, is UwCartridgeWinkel dé plek voor al uw HP inkt! Wij bieden u een ruim aanbod aan HP inkt in de vorm van inktcartridges en toners. Dit alles voor de beste prijs. Hoe? Doordat wij huismerk HP inkt verkopen: hoge kwaliteit inkt, voor een veel lagere prijs. Wanneer u dus inkt zoekt voor uw HP printer, doet u er goed aan deze te bestellen bij UwCartridgeWinkel! Wij hebben alle populaire types in ons assortiment, zoals: HP 364XL, HP 920XL, HP 932Xl of HP 301XL.

Gemakkelijk uw HP cartridges en toners bestellen:

  •  Zoek op uw type of serie HP printer
  •  Kies de juiste HP cartridges of toners
  •  Gratis verzending? Bestel boven €35
  •  100 dagen retourrecht
  •  2 jaar garantie

Plaatst u uw bestelling voor 22.00 uur bij ons online? Dan ontvangt u uw HP inkt de volgende dag al in huis. Maak daarnaast gratis gebruik van professioneel advies via onze telefonische klantenservice of onze live chat. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste HP inkt.

Huismerk HP inkt

U zult vast denken, wat is het verschil tussen HP inkt van het originele merk of ons huismerk? Wij kunnen u garanderen: het enige verschil is de prijs. De hoge kwaliteit van uw inkt blijft absoluut gewaarborgd. Al onze huismerk cartridges en toners ondergaan strenge kwaliteitscontroles, om ervoor te zorgen dat wij u de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Niet voor niets hebben wij al meer dan 14.000 klantbeoordelingen met een gemiddelde van 8.7. Ondanks de hoge kwaliteit van ons huismerk, kunnen we u toch een zeer scherpe prijs bieden. Goedkope HP inkt koopt u bij UwCartridgeWinkel!

Uitstekende service

Behalve voor de scherpe prijs, zit u bij ons ook aan het goede adres voor de perfecte service. Via onze telefonische klantenservice of onze live chat staan wij al onze klanten graag te woord. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen tevreden onze shop verlaat. Daarnaast kunnen wij uw HP inkt snel leveren. Op werkdagen kunt u uw bestelling de volgende werkdag al in huis hebben. Daarnaast bezorgen wij uw HP inkt ook nog eens gratis bij een bestelling vanaf €35,-. Dat is nog eens service!

HP voordeelpakket

Voor veel HP printertypes bieden wij HP Multipacks aan, oftewel een HP voordeelpakket. Hierin vindt u meerdere sets HP inkt in diverse kleuren: magenta, cyaan, geel en zwart. Daarnaast bieden we ook voordeelpakketten aan met meerdere sets zwarte HP inkt. Op al deze pakketten ontvangt u een mooie korting. Dit betekent dus meer inkt voor nog scherpere prijzen!