Let op: onze huismerk inkt is stukken voordeliger!

Voordelen van onze huismerk inkt!

 1. Dezelfde kwaliteit als de originele versie.
 2. Bespaar op de prijs.
 3. Meer inkt dus meer printen.
 4. Onze huismerk inkt past altijd.

Huismerk HP 920XL zwart incl. chip

Op voorraad
6,75 incl. BTW
Bestel nu = Woensdag 23 September 2020 in huis
Inhoud
Zwart: 56 ml
Actie 3 + 1 gratis!
(geldig op onze huismerk cartridges en toners)
 • iDeal
 • Paypal
 • Afterpay - Achteraf betalen op factuur
 • Mastercard
 • Visa
 • Maestro
 • Overboeking / Vooruitbetaling

Huismerk HP 920XL zwart incl. chip

Huismerk HP 920XL zwart incl. chip
Extra informatie
Artikelnr HP920XLBK
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur zwart
Inhoud zwart 56 ml

Productomschrijving

Ook al is de hp 920xl cartridge zwart weliswaar een inktjetcartridge, toch is de afdrukkwaliteit gelijk aan die van een laserprinter. Dankzij de innovatieve HP-techniek is het vervangen van een HP 920xl zwart cartridge een fluitje van een cent. De 920xl cartridge zwart van ons huismerk is uitsluitend geschikt voor de Officejet 6500 printers van Hewlett Packard. Dit is een inktcartridge voor zwart printen.

De voordelen van huismerkcartridges

Onze huismerkvariant van de HP 920xl zwart cartridge kent een aantal voordelen ten opzichte van de cartridge die door HP zelf wordt aangeboden. In de eerste plaats bevat onze hp 920xl cartridge zwart meer inkt dan de originele cartridges. U kunt er dus veel meer pagina’s mee printen. Daarnaast zijn ze ook nog eens spotgoedkoop! Die lage prijs betekent overigens niet dat er op kwaliteit wordt ingeleverd. De door ons aangeboden HP 920xl zwart cartridges worden moeiteloos door uw printer herkend en geaccepteerd. Mocht zich onverhoopt toch een probleem voordoen met een bij ons aangeschafte cartridge, dan kunt u binnen 100 dagen probleemloos een beroep doen op ons retourrecht.

Nieuwe cartridges snel thuisbezorgd

Wanneer u een melding in beeld krijgt, dat uw 920xl zwart cartridge bijna leeg is, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer kunnen beschikken over een nieuwe volle cartridge. Lang hierop wachten is nergens voor nodig, want wanneer u bij ons op werkdagen voor 22.00 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag al bij afgeleverd. Is het totale orderbedrag 35 euro of meer, dan komen ook nog eens de verzendkosten te vervallen.