Samsung CLP -serie s

Bij ons vindt u de goedkoopste huismerk s voor uw printer. De s zijn van een uitstekende kwaliteit! Bestelt u de s voor uw printer vóór 22.00 uur, dan heeft u deze de volgende dag al in huis (zie levertijden). Onze huismerk s worden vanaf een orderbedrag van € 40,- GRATIS bij u thuis bezorgd. Daarnaast heeft u 10 jaar garantie op de s.

Garantie op huismerk s

Werkt de niet juist, geeft de een foutmelding of bent u niet tevreden over de kwaliteit van de s, dan kunt van ons te allen tijde een vervangende voor uw Samsung CLP -serie printer verwachten. Mocht deze ook niet werken, dan ontvangt u uw geld terug. Probeer dus nu, zonder risico te lopen, onze huismerk s uit!

Veilig betalen bij UwCartridgeWinkel.nl

Op onze website kunt u ervoor kiezen om de Samsung CLP -serie s achteraf te betalen op factuur. Hierbij ontvangt u van ons per e-mail de factuur. Deze dient u dan binnen 14 dagen te betalen. Ook kunt u de s vooraf betalen via iDeal, PayPal, Creditcard (Visa of Mastercard) of via een overboeking per bank. Uiteraard lopen al onze betalingen via een versleutelde en beveiligde SSL-verbinding.

Voordelen UwCartridgeWinkel.nl op een rijtje:

  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • 10 jaar garantie op onze huismerk s
  • 100 dagen retourrecht
  • 40.500+ positieve klantbeoordelingen
  • Uitstekende klantenservice

Ons team staat voor u klaar

Heeft u vragen over de Samsung CLP -serie s, dan staat onze klantenservice voor u klaar!