Inhoud van onze Huismerk Brother LC-223BK zwart

Inhoud zwart20 ml

Extra informatie

Artikelnr LC223BK
Opmerking Deze cartridges zijn voorzien van een chip waardoor deze direct herkend wordt door uw printer.
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur zwart
Voordelen van onze huismerk inkt en toner
 
Bespaar 80% op uw bestelling!
Met onze Huismerk Brother LC-223BK zwart bespaart u tot 80% t.o.v. een originele cartridge.
 
Top kwaliteit!
Onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.
Reviews over Huismerk Brother LC-223BK zwart
9,3
Bekijk alle productbeoordelingen: 31
29-08-2021
Printer accepteerde de namaak cartridge niet
Bedankt voor uw beoordeling. U heeft bij ons tien jaar garantie op uw aankoop. Mocht u niet tevreden zijn dan wil ik u vragen te reageren op de email die wij aan u verstuurd hebben zodat wij u verder helpen kunnen en het probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen voor u. Met kleurrijke groet, Natasja

Brother LC-223 zwart

De Brother LC-223 zwart is geschikt voor diverse Brother printers, u kunt hierboven controleren of uw type Brother printer erbij staat. De Brother LC-223 zwart die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk Brother LC-223 zwart cartridges.

Onze huismerk Brother LC-223 zwart is altijd voordeliger als een originele Brother LC-223 zwart en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel LC-223 zwart veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel LC-223 cartridge Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze cartridge Brother LC-223 zwart kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de Brother LC-223 zwart bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw Brother printer passen!

Huismerk Brother LC-223BK zwart

Huismerk Brother LC-223BK zwart

4, 95