Blog UwCartridgeWinkel.nl

Printer is OFFLINE? Zo verandert u de status naar 'ONLINE'!

De melding 'Printer is offline' is een veelvoorkomend probleem bij alle printermerken. Vaak heeft het namelijk te maken met de verbinding tussen uw pc en printer die niet goed geregistreerd kan worden. Maar geen paniek! Wij hebben verschillende oplossingen om de status van de printer van offline naar online om te zetten.
Meer Lezen
23 mei 2022

Op zoek naar een printer met goedkope cartridges? Dit zijn de uitgangspunten!

Het is helaas niet zo gemakkelijk om te zeggen welke printer nou echt de goedkoopste cartridges heeft. Wel zijn er 3 uitganspunten om te volgen: kies voor huismerk inkt, kies voor een printer zonder printkop en kies voor het juiste merk printer.
Meer Lezen
22 maart 2022

HP Instant Ink abonnement opzeggen? Wij leggen uit hoe!

Het leek van te voren zo voordelig en gemakkelijk, maar u bent er nu juist achter gekomen dat HP Instant Ink juist helemaal niet zo goedkoop en fijn is als dat u dacht. Maar geen paniek! In 4 simpele stappen leggen we uit hoe u het HP Instant Ink abonnement stop kunt zetten.
Meer Lezen
14 maart 2022

Bedankt, dankzij u een donatie; samen steunen we Oekraïne!

Bestelt u vanaf €50,- aan inkt en/of toner dan doneren wij €0,50 aan GIRO555 t.b.v. hulp aan Oekraïne!
Meer Lezen
1 maart 2022

Printen vanaf uw telefoon of tablet? Zo werkt het!

Tegenwoordig zijn bijna alle printers uitgerust met de functie om draadloos te printen. Het enigste wat u dus nodig heeft, is een telefoon / smartphone of tablet / IPad en een draadloze printer. Er zijn verschillende vormen van draadloos printen.
Meer Lezen
17 februari 2022

HP printer geüpdatet? Blokkeren uw HP huismerk 912 en 963 cartridges? Dit is de reden!

HP is weer eens bezig geweest met het doorvoeren van een update waardoor sommige huismerk cartridges niet meer werken in de printer. In deze firmware-update, die op 21 december 2021 de wereld is ingebracht, gaat het om de huismerk HP 912XL cartridges en de huismerk HP 963XL cartridges. Hieronder leggen we uit hoe u kunt checken of u nog gebruik kunt maken van voordelige huismerk cartridges.
Meer Lezen
13 januari 2022

Voordelige huismerk cartridges gebruiken? Download GÉÉN HP+

Download geen HP+. Met HP+ kunt u namelijk GÉÉN gebruik meer maken van voordelige huismerk cartridges!
Meer Lezen
22 december 2021

Heeft u 'blok' cartridges? Dan print u te duur!

Is uw printer nu wel écht zo voordelig? Let goed op bij de aanschaf van uw printer hoe duur de cartridges zijn! Bevatten de cartridges een printkop dan zijn de veel duurder in de aanschaf dan cartridges zonder printkop!
Meer Lezen
9 december 2021

Epson ReadyPrint abonnement voordelig of nadelig? En hoe werkt het?

Epson ReadyPrint abonnement écht zo voordelig? Wij zoeken het uit en komen erachter dat het Epson ReadyPrint ZEKER NIET ZO VOORDELIG is als onze huismerk inkt!
Meer Lezen
29 november 2021

HP Instant Ink, voordelig of nadelig? En hoe werkt het?

HP Instant Ink écht zo voordelig? Wij zoeken het voor u uit... en komen erachter dat HP Instant Ink ZEKER NIET ZO VOORDELIG is als onze huismerk inkt!
Meer Lezen
12 november 2021
1 of 5
Wilt u direct 5% korting ontvangen?