Ook tijdens deze coronacrisis kunnen wij alles direct uit voorraad leveren. Bekijk alle veel gestelde vragen omtrent het coronavirus. Heeft u nog vragen? Dan staat onze klantenservice voor u klaar!

Blog

Winkel 2 juni weer geopend

Niet alleen de buitenkant van onze winkel wordt aangepakt. Maar ook de binnenkant. Op 2 juni gaan we weer open en hebben we aanpassingen aan onze winkel doorgevoerd om u te verwelkomen.
20 mei 2020

Snel een cartridge of toner bestellen

Kijk… hier worden we nou heel vrolijk van, een blije klant! En al helemaal als ze dat ons laten weten. ‘15.15 besteld en 15.38 binnen top’ … dat zijn tijden waar menigeen topsporter jaloers op is.
14 mei 2020

Moederdag: kleurplaat voor mama!

Ieder jaar vragen we onszelf af… ‘Wat doen we met Moederdag?’ Vaak krijgt mama een ontbijtje op bed en een mooi gekleurde kleurplaat van de kinderen. Het is gewoon heel leuk als een kind zelf een kleurplaat inkleurt en er enthousiast een verhaaltje bij verteld.
3 mei 2020

Win een Canon PIXMA MG5750 met inkt

Win een Canon PIXMA MG5750 met inkt!
14 april 2020

Onze winkel in Ottersum tijdelijk gesloten. GRATIS verzending!

Vanwege de huidige situatie is onze fysieke winkel momenteel gesloten. Maar bent u woonachtig in de gemeente Gennep. Maak dan nu gebruik van onze GRATIS bezorging.

23 maart 2020