Blog UwCartridgeWinkel.nl

Goedkoop foto's afdrukken van top kwaliteit

Het afdrukken van foto's kan enorm duur zijn. Al helemaal wanneer u dit door een externe partij laat doen. Maar toch wilt u een aantal foto's graag uitprinten om bijvoorbeeld in te lijsten, aan de muur te hangen of in een plakboek te plakken. Gelukkig is het heel eenvoudig om zelf op een goedkope manier foto's af te drukken van top kwaliteit. In dit artikel geven we u alle tips!

Hoe kan ik HP Cartridge Protection uitschakelen?

HP Cartridge Protection is een beveiligingsfunctie die op HP printers wordt aangeboden. Zo kunt u niet meer met huismerk inkt printen! Volg ons stappenplan en u kunt dat wel!
Meer Lezen arrow-right
23 februari 2024

EK 2024 GRATIS speelschema printen

Print direct het EK 2024 speelschema. Download het speelschema en print het direct uit op uw eigen printer!
Meer Lezen arrow-right
12 oktober 2023

Goedkope printer kopen met voordelige inkt: ons advies!

Wilt u een goedkope printer kopen? Maar weet u niet waar u op moet letten? Wij helpen u in de goede richting met ons advies! Lees ons blog om een weloverwogen keuze te maken!
Meer Lezen arrow-right
11 september 2023

Cartridge nodig? Wij verzenden ook naar uw woonplaats!

Wij krijgen vaak de vraag: "Verzenden jullie ook inkt naar mijn woonplaats?" Het antwoord is ja! Wij verzenden al onze huismerk inkt en toner door heel Nederland. Ook naar België!

WK 2026 GRATIS speelschema printen

Print hier het WK 2026 speelschema uit!
Meer Lezen arrow-right
20 oktober 2022

Printen vanaf iPad of iPhone? Lees hier hoe!

Het is tegenwoordig niet meer nodig om bestanden naar een computer te sturen om deze af te kunnen drukken. Momenteel is er namelijk de mogelijkheid om direct via uw iPad of iPhone te kunnen printen waarbij de printer verbinding maakt met deze apparaten. In dit blog leggen we uit hoe u deze verbinding kunt maken en hoe u een printopdracht naar de printer kunt versturen vanaf het Apple apparaat. Mét of zonder Airprint.
Meer Lezen arrow-right
14 oktober 2022

Wat is de afmeting van A4 papier en wat zijn de andere A formaten van papier?

Wilt u precies weten wat de afmetingen zijn van A4 papier en andere A papier formaten? In dit artikel hebben we alle formaten en afmetingen van papier op een rijtje gezet. Daarbij zijn we ook dieper ingegaan op de verschillende diktes en stevigheden van papier en op duurzaam FSC gecertificeerd printpapier.
Meer Lezen arrow-right
15 september 2022

Passen zwarte en kleuren 'XL' cartridges in mijn printer? Jazeker!

Aangezien wij alleen maar XL cartridges in ons assortiment hebben, krijgen wij vaak de vraag of deze XL cartridges wel in de printer passen. Ons antwoord: Jazeker! XL staat namelijk voor het aantal ml in de cartridges en heeft niks te maken met het formaat van de cartridges.

Herkent uw printer de cartridges niet? Dit zijn de oplossingen!

Geeft uw printer aan dat de cartridges die u heeft geplaatst niet worden geaccepteerd of dat ze niet herkend worden? Geen paniek, wij hebben de oplossing! Wij hebben 8 tips op een rijtje gezet, zodat u zonder zorgen kunt printen met uw (huismerk) cartridges.
icon-belco-chat