Blog UwCartridgeWinkel.nl

Wat is de afmeting van A4 papier en wat zijn de andere A formaten van papier?

Wilt u precies weten wat de afmetingen zijn van A4 papier en andere A papier formaten? In dit artikel hebben we alle formaten en afmetingen van papier op een rijtje gezet. Daarbij zijn we ook dieper ingegaan op de verschillende diktes en stevigheden van papier en op duurzaam FSC gecertificeerd printpapier.
Meer Lezen
15 september 2022

Passen zwarte en kleuren 'XL' cartridges in mijn printer? Jazeker!

Aangezien wij alleen maar XL cartridges in ons assortiment hebben, krijgen wij vaak de vraag of deze XL cartridges wel in de printer passen. Ons antwoord: Jazeker! XL staat namelijk voor het aantal ml in de cartridges en heeft niks te maken met het formaat van de cartridges.
Meer Lezen
25 juli 2022

Herkent uw printer de cartridges niet? Dit zijn de oplossingen!

Geeft uw printer aan dat de cartridges die u heeft geplaatst niet worden geaccepteerd of dat ze niet herkend worden? Geen paniek, wij hebben de oplossing! Wij hebben 8 tips op een rijtje gezet, zodat u zonder zorgen kunt printen met uw (huismerk) cartridges.
Meer Lezen
7 juli 2022

Wat is goedkoper: huismerk cartridges kopen of cartridges navullen?

Wij krijgen vaak de vraag of het verstandiger is om cartridges te vullen in plaats van cartridges te kopen. Ons antwoord: huismerk cartridges kopen! In dit artikel leggen we uit waarom het zowel makkelijker als goedkoper is om huismerk cartridges te kopen in plaats van cartridges te vullen.
Meer Lezen
20 juni 2022

Vind de gouden wikkel en WIN!

Bestel uw inkt en/of toner. Vind de GOUDEN WIKKEL en maak kans op een weekendje weg of één van de 10 dinerbonnen.
Meer Lezen
30 mei 2022

Printer is OFFLINE? Zo verandert u de status naar 'ONLINE'!

De melding 'Printer is offline' is een veelvoorkomend probleem bij alle printermerken. Vaak heeft het namelijk te maken met de verbinding tussen uw pc en printer die niet goed geregistreerd kan worden. Maar geen paniek! Wij hebben verschillende oplossingen om de status van de printer van offline naar online om te zetten.
Meer Lezen
23 mei 2022

Op zoek naar een printer met goedkope cartridges? Dit zijn de uitgangspunten!

Het is helaas niet zo gemakkelijk om te zeggen welke printer nou echt de goedkoopste cartridges heeft. Wel zijn er 3 uitganspunten om te volgen: kies voor huismerk inkt, kies voor een printer zonder printkop en kies voor het juiste merk printer.
Meer Lezen
22 maart 2022

HP Instant Ink abonnement opzeggen? Wij leggen uit hoe!

Het leek van te voren zo voordelig en gemakkelijk, maar u bent er nu juist achter gekomen dat HP Instant Ink juist helemaal niet zo goedkoop en fijn is als dat u dacht. Maar geen paniek! In 4 simpele stappen leggen we uit hoe u het HP Instant Ink abonnement stop kunt zetten.
Meer Lezen
14 maart 2022

Bedankt, dankzij u een donatie; samen steunen we Oekraïne!

Bestelt u vanaf €50,- aan inkt en/of toner dan doneren wij €0,50 aan GIRO555 t.b.v. hulp aan Oekraïne!
Meer Lezen
1 maart 2022

Printen vanaf uw telefoon of tablet? Zo werkt het!

Tegenwoordig zijn bijna alle printers uitgerust met de functie om draadloos te printen. Het enigste wat u dus nodig heeft, is een telefoon / smartphone of tablet / IPad en een draadloze printer. Er zijn verschillende vormen van draadloos printen.
Meer Lezen
17 februari 2022
1 of 6