Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Uw bestelling morgen in huis

Heeft u cartridges of toners besteld op werkdagen voor 23.59 uur? Dan mag u uw cartridges of toners de volgende dag verwachten. Voor alle levertijden en dagen kunt u de tabel hieronder raadplegen.

Wanneer wordt uw bestelling bezorgd!


Bestellingen binnen Nederland versturen we zoveel mogelijk via de brievenbuspost van DHL. Hiervoor hoeft u niet thuis te blijven. Kan uw bestelling niet door de brievenbus geleverd worden, dan zal deze door de pakketdienst van DHL aangeboden worden. Wanneer u niet thuis bent, zal DHL de volgende werkdag nogmaals het pakket aanbieden bij u thuis. Bent u dan nog niet thuis? Dan kunt u het pakket afhalen bij een DHL afhaalpunt. Via het track- en tracenummer dat u krijgt nadat wij de order hebben verstuurd kunt u ook het bezorgmoment of de bezorgwijze aanpassen via de website van DHL.

Leveringen binnen Nederland
Besteldag: Besteltijd: Bezorgdag:
Maandag voor 23.59 uur Dinsdag
Dinsdag voor 23.59 uur Woensdag
Woensdag voor 23.59 uur Donderdag
Donderdag voor 23.59 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22.00 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 23.59 uur Maandag

 

Voor leveringen naar België kunt u terecht op onze website www.uwcartridgewinkel.be!Zendingen volgen via Track en Trace

Alle bestellingen die door ons verstuurd worden kunnen gevolgd worden via een track- en tracenummer. Op de dag dat wij de bestelling versturen ontvangt u automatisch een e-mail met daarin het track- en tracenummer van uw zending. Met dit track- en tracenummer kunt u uw zending volgen via de website van DHL. Hier kunt u ook zien of uw bestelling door de brievenbus geleverd kan worden.


Pakketje volgen