Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.

Heeft u cartridges of toners besteld voor 22.00 uur? Dan mag u uw cartridges of toners de volgende dag verwachten.Let op: Kiest u voor een bankoverschrijving? Dan kan het 2 tot 3 werkdagen duren voordat uw order wordt verwerkt.
Let op: Rondom feestdagen kunnen de bezorgtijden i.v.m. drukte afwijken.

Bestellingen binnen Nederland versturen we zoveel mogelijk via de brievenbuspost van PostNL. Bestellingen die niet door de brievenbus geleverd kunnen worden, zullen via de pakketdienst van PostNL verstuurd worden.

Bij het kiezen van een verzendmethode kunt u in veel gevallen ook voor een tijdsvak kiezen, of kiezen voor een levering in de avonduren

Besteld voor: Bezorgdag:
Maandag voor 22.00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22.00 uur Woensdag
Woensdag voor 22.00 uur Donderdag
Donderdag voor 22.00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22.00 uur Zaterdag
Zaterdag   Maandag
Zondag voor 18.00 uur Maandag

Wij versturen een levering op tijd, zoals u van ons gewend bent. Maar houd er rekening mee dat het nog erg druk is bij PostNL en dat een levering vertraagd kan aankomen. Via Track en Trace kunt u uw bestelling volgen! Heeft u nog vragen? Dan staat onze klantenservice voor u klaar!

Voor leveringen naar België kunt u terecht op onze website www.uwcartridgewinkel.be!


Zendingen volgen via Track en Trace

Alle bestellingen die door ons verstuurd worden kunnen gevolgd worden via een track- en tracenummer. Op de dag dat wij de bestelling versturen ontvangt u automatisch een e-mail met daarin het track- en tracenummer van uw zending. Met dit track- en tracenummer kunt u uw zending volgen via de website van PostNL. Hier kunt u ook zien of uw bestelling door de brievenbus geleverd kan worden.