Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Uw bestelling Ozosnel in huis

Heeft u cartridges of toners besteld op werkdagen voor 22.00 uur? Dan mag u uw cartridges of toners de volgende dag verwachten. Voor alle levertijden en dagen kunt u de tabel hieronder raadplegen.


bezorgenBestellingen binnen Nederland versturen we zoveel mogelijk via de brievenbuspost van DHL. Hiervoor hoeft u niet thuis te blijven. Kan uw bestelling niet door de brievenbus geleverd worden, dan zal deze door de pakketdienst van DHL aangeboden worden. Wanneer u niet thuis bent, zal DHL de volgende werkdag nogmaals het pakket aanbieden bij u thuis. Bent u dan nog niet thuis? Dan kunt u het pakket afhalen bij een DHL afhaalpunt. Via het track- en tracenummer dat u krijgt nadat wij de order hebben verstuurd kunt u ook het bezorgmoment of de bezorgwijze aanpassen via de website van DHL.


Sint gedichtVanwege drukte bij de onze vervoerder DHL kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd.Leveringen binnen Nederland

Besteld voor: Bezorgdag NL:
Maandag voor 22.00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22.00 uur Woensdag
Woensdag voor 22.00 uur Donderdag
Donderdag voor 22.00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22.00 uur Zaterdag
Zaterdag   Maandagavond tussen 18.00 - 22.00 uur
Zondag voor 18.00 uur Maandagavond tussen 18.00 - 22.00 uur

Leveringen binnen België

Besteld voor: Bezorgdag BE:
Maandag voor 22.00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22.00 uur Woensdag
Woensdag voor 22.00 uur Donderdag
Donderdag voor 22.00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22.00 uur Zaterdag
Zaterdag   Dinsdag
Zondag voor 18.00 uur Dinsdag

 

Voor leveringen naar België kunt u terecht op onze website www.uwcartridgewinkel.nl!


Zendingen volgen via Track en Trace

Alle bestellingen die door ons verstuurd worden kunnen gevolgd worden via een track- en tracenummer. Op de dag dat wij de bestelling versturen ontvangt u automatisch een e-mail met daarin het track- en tracenummer van uw zending. Met dit track- en tracenummer kunt u uw zending volgen via de website van DHL. Hier kunt u ook zien of uw bestelling door de brievenbus geleverd kan worden.

Cartridges in dozen