Inhoud van onze Huismerk Canon PGI-2500 XL zwart

Inhoud zwart70,9 ml

Extra informatie

Artikelnr PGI2500XLBK
Opmerking Deze cartridges zijn voorzien van een chip waardoor deze direct herkend wordt door uw printer.
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur zwart
Voordelen van onze huismerk inkt en toner
 
Bespaar 80% op uw bestelling!
Met onze Huismerk Canon PGI-2500 XL zwart bespaart u tot 80% t.o.v. een originele cartridge.
 
Top kwaliteit!
Onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.

Canon PGI-2500 zwart

De Canon PGI-2500 zwart is geschikt voor diverse Canon printers, u kunt hierboven controleren of uw type Canon printer erbij staat. De Canon PGI-2500 zwart die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk Canon PGI-2500 zwart cartridges.

Onze huismerk Canon PGI-2500 zwart is altijd voordeliger als een originele Canon PGI-2500 zwart en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel PGI-2500 zwart veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel PGI-2500 cartridge Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze cartridge Canon PGI-2500 zwart kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de Canon PGI-2500 zwart bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw Canon printer passen!

Huismerk Canon PGI-2500 XL zwart

Huismerk Canon PGI-2500 XL zwart

12, 75