Inhoud van onze Huismerk Canon 718 BK zwart

Inhoud zwart3.500 pagina's

Extra informatie

Artikelnr CAN718K
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur zwart
Voordelen van onze huismerk inkt en toner
 
Bespaar 80% op uw bestelling!
Met onze Huismerk Canon 718 BK zwart bespaart u tot 80% t.o.v. een originele cartridge.
 
Top kwaliteit!
Onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.

Canon 718 zwart

De Canon 718 zwart is geschikt voor diverse Canon printers, u kunt hierboven controleren of uw type Canon printer erbij staat. De Canon 718 zwart die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk Canon 718 zwart toners.

Onze huismerk Canon 718 zwart is altijd voordeliger als een originele Canon 718 zwart en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel 718 zwart veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel 718 toner Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze toner Canon 718 zwart kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de Canon 718 zwart bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw Canon printer passen!

Huismerk Canon 718 BK zwart

Huismerk Canon 718 BK zwart

21, 95