Huismerk Epson 18XL (T1811) zwart incl. chip

Op voorraad
3,95 incl. BTW
Inhoud
Zwart: 17 ml
Actie 3 + 1 gratis!
(geldig op onze huismerk cartridges en toners)
  • iDeal
  • PayPal
  • Afterpay - Achteraf betalen op factuur
  • Mastercard
  • Visa
  • eMeastro
  • Overboeking / Vooruitbetaling
Extra informatie
Artikelnr T1811
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur zwart
Inhoud zwart 17 ml

Productomschrijving

Wie regelmatig print, weet dat het verbruik van de zwarte inkt vrijwel altijd het hardst gaat. Wanneer u in dat geval gebruik maakt van een Epson printer en de daarbij behorende Epson t1811, overweegt u wellicht om van de inktkleur zwart een voorraadje cartridges aan te schaffen, zodat u in geval van nood nooit meer zonder zit. Als u echter de prijs van een officiële Epson t1811 zwart cartridge ziet, bedenkt u zich waarschijnlijk snel. Ze zijn namelijk niet bepaald goedkoop! Kiest u daarentegen voor ons huismerk, dan wordt een voorraadje aanleggen vanwege onze spotprijzen wèl een gunstige optie.

Meer inhoud = meer printen

De Epson t1811 inktpatronen van ons huismerk zijn namelijk tientallen procenten goedkoper dan de cartridges van de printerfabrikant. Ze printen daarentegen net zo zwart als de originele cartridges en worden stuk voor stuk inclusief chip geleverd, zodat ze probleemloos in deze typen Epson printers werken: XP-30, XP-102, XP-202, XP-205, XP-302, XP-305, XP-402 en XP-405. Naast de laagste prijs is er nog een ander opvallend verschil tussen deze cartridge van ons huismerk en de originele Epson t1811. Onze cartridges bevatten namelijk veel meer inkt, waardoor zwart printen extra goedkoop wordt.

Gegarandeerd goed

Aangezien onze Epson t1811 cartridges inclusief chip geleverd worden, kunnen we u de garantie geven dat deze inktpatronen feilloos werken in de hierboven genoemde Epson printers. Mocht zich onverhoopt toch een probleem voordoen of bent u – om wat voor reden dan ook – niet tevreden over uw aankoop, dan kunt u deze binnen 100 dagen naar ons terugsturen en ontvangt u een vervangend exemplaar of desgewenst uw geld terug.