Inhoud van onze Huismerk Epson T1281 zwart

Inhoud zwart10 ml

Extra informatie

Artikelnr T1281
Opmerking Deze cartridges zijn voorzien van een chip waardoor deze direct herkend wordt door uw printer.
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur zwart
Voordelen van onze huismerk inkt en toner
 
Bespaar 80% op uw bestelling!
Met onze Huismerk Epson T1281 zwart bespaart u tot 80% t.o.v. een originele cartridge.
 
Top kwaliteit!
Onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.
Reviews over Huismerk Epson T1281 zwart
9,1
Aantal productbeoordelingen: 11
02-07-2021
Lekker goedkoop, daarom bestel ik bij deze webwinkel. Met de verzendkosten heb ik natuurlijk bewust rekening mee gehouden, met wat ik besteld heb, zodat ik voorverlopig geen nieuwe cartridges meer hoef te bestellen, de komende paar jaar!
Bedankt voor uw mooie woorden! Boven de €35 euro betaald u geen verzendkosten en altijd handig om een voorraadje in huis te hebben. Met kleurrijke groet, Desirée

Printen kan flink prijzig zijn. Zeker als u daarvoor gebruik maakt van een hoogwaardige Epson printer. Als u merkt dat de zwarte Epson inkt alweer op is, lijkt de enige oplossing voor dit probleem de aanschaf van een nieuwe en vooral ook dure t1281 zwart inktcartridge te zijn. “Kan dat niet anders?”, vraagt u zichzelf wellicht af. Jazeker! Het kan anders! Wanneer u in plaats van dure Epson inkt kiest voor een t1281 zwart cartridge van ons huismerk, dan bespaart u per inktpatroon vele tientallen procenten op de aanschafprijs.

Hoogwaardige huismerkcartridges

Ook al is de prijs van de t1281 zwart cartridge van ons huismerk extreem laag, toch is de kwaliteit van dit product ronduit hoog. Onze t1281 zwart cartridge wordt namelijk inclusief chip geleverd, zodat hij moeiteloos functioneert in de volgend typen Epson Stylus printers: Office BX305F, Office BX305FW, Office BX305FW Plus, S22, SX125, SX130, SX235, SX425W, SX435W, SX438W, SX445W. Als u zich bedenkt dat onze huismerkvariant van de t1281 zwart over een extra hoge capaciteit aan inkt beschikt ten opzichte van de merkcartridges van Epson, dan begrijpt u dat printen wel heel erg goedkoop gaat worden als u voortaan kiest voor ons huismerk. De hoge capaciteit aan inkt zorgt namelijk voor superlage kosten per afgedrukte pagina.

Snel geleverd

Geeft uw printer een melding af, dat uw zwarte inkt bijna op is, dan zorgen wij ervoor dat dat probleem razendsnel verholpen kan worden. Bestelt u namelijk op werkdagen voor 21:00 uur een of meer t1281 zwart cartridges, dan worden deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bedraagt de grootte van uw order tenslotte 35 euro of meer, dan betaalt u helemaal niets voor de verzending van de producten.

Huismerk Epson T1281 zwart

Huismerk Epson T1281 zwart

2, 40