Inhoud van onze Huismerk HP 350XL zwart + HP 351XL kleur

Inhoud zwart35 ml
Inhoud kleur18 ml

Extra informatie

Artikelnr 350XLMULTI
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur multipack
Voordelen van onze huismerk inkt en toner
 
Bespaar 80% op uw bestelling!
Met onze Huismerk HP 350XL zwart + HP 351XL kleur bespaart u tot 80% t.o.v. een originele cartridge.
 
Top kwaliteit!
Onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.
Reviews over Huismerk HP 350XL zwart + HP 351XL kleur
9,4
Aantal productbeoordelingen: 10
Frans K.:
15-07-2020
Origineel van HP te duur . Was op zoek naar andere cartridges , en deze gevonden bij Uw Cartridge Winkel . Het huismerk werkt prima in de HP printer . Zal deze online winkel zeker aanbevelen . groetjes , Frans
Bedankt voor uw prachtige beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo ontzettend tevreden bent over onze producten. Hier doen wij het voor. Wij waarderen het dat u ons dit op deze wijze heeft laten weten. Met vriendelijke groet, Team - UwCartridgeWinkel.nl

HP 350XL multipack

De HP 350XL multipack is geschikt voor diverse HP printers, u kunt hierboven controleren of uw type HP Printer erbij staat. De HP 350XL multipack die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk HP 350XL multipack cartridges.

Onze huismerk HP 350XL multipack is altijd voordeliger als een originele HP 350XL multipack en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel 350XL multipack veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel 350XL Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze HP 350XL multipack kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de HP 350XL multipack bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw HP printer passen!

Huismerk HP 350XL zwart + HP 351XL kleur

Huismerk HP 350XL zwart + HP 351XL kleur

39, 50