Inhoud van onze Huismerk HP 62XL zwart

Inhoud zwart20 ml

Extra informatie

Artikelnr HP62XLBK
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur zwart
Voordelen van onze huismerk inkt en toner
 
Bespaar 80% op uw bestelling!
Met onze Huismerk HP 62XL zwart bespaart u tot 80% t.o.v. een originele cartridge.
 
Top kwaliteit!
Onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.
Reviews over Huismerk HP 62XL zwart
10,0
Aantal productbeoordelingen: 4
Gerrit V.:
13-10-2021
snel en goed snel verzonden

HP 62XL zwart

De HP 62XL zwart is geschikt voor diverse HP printers, u kunt hierboven controleren of uw type HP printer erbij staat. De HP 62XL zwart die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk HP 62XL zwart cartridges.

Onze huismerk HP 62XL zwart is altijd voordeliger als een originele HP 62XL zwart en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel 62XL zwart veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel 62XL cartridge Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze cartridge HP 62XL zwart kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de HP 62XL zwart bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw HP printer passen!

Huismerk HP 62XL zwart

Huismerk HP 62XL zwart

24, 95