Kan ik veilig bestellen?

Bij ons bestelt u veilig en vertrouwd. In onze webshop hebben wij aanpassingen gemaakt zodat u te allen tijde veilig betaalt en bestelt.

Onze verbinding is een veilige en betrouwbare HTTPS verbinding, zodat uw gegevens niet kunnen worden onderschept. Vult u uw gegevens in (zoals uw naam, straatnaam, gebruikersnaam/wachtwoord, creditcard- of bankgegevens) dan worden deze data verzonden via een versleutelde verbinding zodat deze niet gemanipuleerd kunnen worden.

Met uw gegevens gaan wij zorgvuldig om en verstrekken wij niet aan derden.

UwCartridgeWinkel keurmerken


UwCartridgeWinkel.nl Thuiswinkel Waarborg

Wij zijn aangesloten bij het onafhankelijke Thuiswinkel Waarborg. Thuiswinkel Waarborg is een keurmerk voor online winkels die producten verkopen via internet. Ieder jaar moet de certificering opnieuw worden doorlopen en mogen wij het keurmerk tonen op onze webshop. U als consument weet dan dat u te maken heeft met een betrouwbare webshop.

Op onze webshop ziet u het logo van Thuisinwinkel Waarborg terugkomen. Als u op dit logo klikt dan kunt u de echtheid van het certificaat controleren.

UwCartridgeWinkel.nl is een webshop die zich houdt aan de wettelijke regelgeving. Daarnaast hebben wij de wettelijke zichttermijn van 14 dagen verlengd naar 100 dagen! D.w.z. dat u binnen 100 dagen uw cartridge of toner GRATIS mag retourneren als u de verkeerde heeft besteld... als dat geen veilig shoppen is!


UwCartridgeWinkel.nl Trusted Shops

Ook zijn wij aangesloten bij Trusted Shops zodat u verzekerd bent tot € 2.500,-. 
U kunt namelijk GRATIS uw bestelling verzekeren met slechts één klik, ongeacht de gekozen betaalmethode.
Mocht er onverwachts iets misgaan dan staat Trusted Shops voor u klaar. Cartridges en toners kunt u zo veilig bestellen met het keurmerk van Trusted Shops op onze webshop.

Voordat u gaat bestellen kunt u altijd op de website van Trusted Shops eerdere reviews bekijken. Wij zijn trots op en transparant met onze beoordelingen en willen deze graag laten zien.

Na uw bestelling kunt u ons ook een beoordeling geven. Enkele dagen na uw bestelling ontvangt u een e-mail met daarin de vraag of u UwCartridgeWinkel.nl zou willen beoordelen. U kunt dan aangeven wat u van het bedrijf UwCartridgeWinkel.nl vindt. Iedere beoordeling geeft een beter en veiliger beeld van ons mooie bedrijf!


icon-belco-chat