Retourneren

U kunt uw bestelling retour sturen onder enkele voorwaarden. Hierin maken wij een onderscheid tussen het zichttermijn en de garantie op het product.  Hieronder kunt u de verschillen tussen beide lezen:

100 dagen zichttermijn

Wij hebben ons best gedaan om uw bestelling op een snelle en juiste manier te verwerken. Mocht u af willen zien van uw aankoop, dan kunt u de overeenkomst binnen 100 dagen na ontvangst van de producten, herroepen. Deze 100 dagen zichttermijn (herroepingsrecht) gaan in op de dag na ontvangst van de bestelling.

Heeft u bijvoorbeeld de verkeerde cartridge voor uw printer besteld, dan valt dit onder het zichttermijn en kunt u deze naar ons retour sturen.

Let op:

  • Voor het beoordelen van de producten is het niet noodzakelijk om deze te openen. Indien u een geopend product terugstuurt mogen wij de waardevermindering die hierdoor is ontstaan verrekenen met het terug te storten bedrag. Zorg er ook voor dat u geen plakband en/of stickers plakt op de verpakking. Ook mag er niet op de verpakkingen geschreven worden. U wilt van ons toch ook geen beschadigd en/of geopend product ontvangen?
  • Wilt u de producten degelijk verpakken zodat ze niet beschadigen tijdens de retourzending?

Voldoet uw retouraanvraag aan bovenstaande voorwaarden? Vul dan het retourformulier op deze pagina in!

Garantie

Heeft u een product ontvangen die beschadigd is en/of niet juist werkt, dan valt dit onder onze garantie. Op al onze huismerk cartridges en toners zit een garantietermijn van 10 jaar. Deze termijn is geldig vanaf de aankoopdatum. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie.

Wat valt er bijvoorbeeld onder de garantie:

  • Een cartridge / toner wordt niet herkend door uw printer
  • Het product is beschadigd ontvangen (bijv. een lekkende cartridge of een clipje is afgebroken)
  • De cartridge of toner drukt niet, of niet juist af.

Als uw product niet naar behoren werkt neem dan eerst contact op met onze klantenservice. Wellicht dat zij u kunnen helpen waardoor een retourzending niet meer nodig is!

Heeft u contact gehad met onze klantenservice en hebben zij aangegeven dat u het product retour kunt sturen? Vul dan het retourformulier op deze pagina in!

Let op:
wanneer u deze retourprocedure niet volgt, en zonder met ons contact op te nemen de bestelling retour stuurt naar ons winkeladres, kunnen wij de door u betaalde verzendkosten voor de terugzending niet terugbetalen!

Retourformulier

Uw gegevens


Order- en productgegevens


Graag hier beschrijven welke producten uw terug wilt sturen. Denk hierbij ook aan het aantal producten en bijvoorbeeld de kleur van de cartridge en/of toner.

Afhandeling retouraanvraag


Hier kunt u een afbeelding uploaden. Geeft uw printer een foutmelding, dan kunt u hiervan bijv. een foto uploaden. Ook kunt u foto's van geleverde producten toe voegen als u denkt de verkeerde ontvangen te hebben.

Hier kunt u evt. extra toelichting geven op uw retourzending.