Win een Vaderdagbox met printtegoed en kantooraccessoires

Helaas, deze actie is verlopen. Kijk op onze actiepagina voor lopende acties.

TAG, LIKE en WIN: 15 euro printtegoed, draadloze muis, USB stick van 8GB, 500 vel A4 papier en een mooie UwCartridgeWinkel.nl pen!

Wij geven 5 Vaderdagboxen weg! In de Vaderdagbox zit 15 euro printtegoed naar keuze, draadloze muis, USB stick van 8GB, 500 vel A4 papier en een hele mooie UwCartrigdeWinkel.nl pen.


Hoe wint u de Vaderdagbox met kantooraccessoires?

Op onze Facebook pagina www.facebook.com/UwCartridgeWinkel.nl kunt u de winactie terugvinden. Tag een vader die het verdient om deze box te winnen en like onze pagina!

Uit alle ‘getagde vaders’ kiezen wij 5 vaders, de vaderdagbox zal naar de winnaars worden opgestuurd. U kunt reageren tot 16.00 uur op donderdag 18 juni 2020. Facebook is op geen manier betrokken bij deze winactie!


Cartridges, toners en kantooraccessoires

In de vaderdagbox zit 15 euro printtegoed. Dit printtegoed kunt u gebruiken om cartridges of toners op onze website te bestellen. Wij verkopen verschillende huismerk cartridges en toners voor de volgende bekende printermerken: Brother, Canon, Epson, HP en Samsung.

Heeft uw vader thuis een kantoor? Dan mag ook een draadloze muis niet ontbreken. Deze draadloze muis geeft u net wat meer ruimte om te bewegen. Een draad zit toch in de weg. Deze draadloze muis met USB ontvanger werkt zowel op een Mac als PC.

Voor het opslaan van media zit er een USB stick in de vaderdagbox. Op deze USB stick van 8GB kunt u vertrouwd verschillende media opslaan. Foto’s, video’s of overige documenten.

Printen zonder papier is niet heel erg gemakkelijk. Daarom zit er in de vaderdagbox ook A4 papier. Een pak met 500 vel 80 grams papier. Compatible met elke A4 printer.

Een UwCartridgeWinkel.nl pen mag niet ontbreken. Een krabbeltje zetten met deze pen gaat heel gemakkelijk!

Veel succes!

 

10 juni 2020
icon-belco-chat