Moederdag: kleurplaat voor mama!

Het is bijna zover… ieder jaar vieren we het moederschap. Een keer per jaar zetten we onze moeder in het zonnetje. Moeders worden verwend met bloemen en andere kleine cadeautjes. 

Per land is het verschillend in welke maand Moederdag gevierd wordt! In Nederland vieren we Moederdag in de maand mei. De 2e zondag in mei om precies te zijn. Vergeet deze datum niet!

Kleurplaat printen

Ieder jaar vragen we onszelf af… ‘Wat doen we met Moederdag?’ Vaak krijgt mama een ontbijtje op bed en een mooi gekleurde kleurplaat van de kinderen. Het is gewoon heel leuk als een kind zelf een kleurplaat inkleurt en er enthousiast een verhaaltje bij verteld.

Zo’n kleurplaat wordt meestal gemaakt op school of op een kinderdagverblijf. Aangezien dat in deze tijd niet kan, willen wij helpen. UwCartridgeWinkel.nl heeft enkele leuke kleurplaten ontworpen. Wat u zelf nog moet doen is de kleurplaten downloaden, printen en natuurlijk inkleuren.

Kleurplaat hartje voor mama

We hebben een mooie kleurplaat van een hartvorm gemaakt voor mama. Papa moet de kleurplaat nog wel even uitprinten. Het inkleuren moeten de kinderen nog even doen. We hebben er al een tekst bijgeschreven, ‘Voor de liefste moeder' dat doet het altijd goed!

Kleurplaat moederdag bloemen

Ook hebben we een leuke kleurplaat van een boeket bloemen gemaakt. Kleur de bloemen mooi in en u heeft een heel mooi boeket! Knip het boeket uit langs de lijntjes en voilà. Bloemen doen het altijd goed op Moederdag. Uiteraard is bloemen kopen een goede optie, maar een ingekleurde kleurplaat van uw kinderen kunt u langer bewaren dan de meeste bloemen!

Download hieronder de kleurplaten

Namens UwCartridgeWinkel.nl veel kleurplezier en een fijne moederdag!

Download hier onze hart kleurplaat

 

Download hier onze bloemen kleurplaatHeeft u inkt of toners nodig?

Klik dan op één van onderstaande knoppen:

Ik ben op zoek naar inktcartridges > klik hier!

Ik ben op zoek naar toners > klik hier!

3 mei 2020
icon-belco-chat