Vakantie voorbij? Print uw eigen vakantiefoto's met ons voordelige fotopapier!

Print thuis uw eigen vakantiefoto's met ons voordelige fotopapier

Vereeuwig uw herinneringen

Helaas is voor sommige van ons de vakantie weer voorbij. Maar als u thuis uw vakantiefoto's uitprint dan kunt u uw mooie vakantie vereeuwigen met ons voordelige fotopapier. Wij raden aan als u uw printer even niet heeft gebruikt om uw printer te reinigen. Zo voorkomt u strepen en/of vlekken tijdens het printen. Na het reinigen kunt u uw vakantiefoto's zelf uitprinten om ze vervolgens in een mooi fotoboek te verwerken.

Zorg wel dat uw voorraad fotopapier op peil is!
Fotopapier nodig? Maak onderaan dit bericht uw keuze uit ons fotopapier.

Voordelig fotopapier

In onze webshop kunt u printpapier bestellen. Naast ons voordelige printpapier hebben wij ook dubbelzijdig hoogglans fotopapier van het merk MediaRange. Het merk MediaRange is van Duitse komaf en is gespecialiseerd in hoogwaardige kantoorartikelen en digitale media. U kent het merk misschien van onze USB-sticks, geheugenkaarten of voor al onze kantoorartikelen kijk op: kantoorartikelen.

Wij hebben verschillende soorten fotopapier; mat en hoogglans fotopapier bieden wij aan in de formaten 10x15, 13x18 en A4. Ook hebben we dubbelzijdig hoogglans fotopapier van 160 gram en mat fotopapier van 200 en 250 gram. Het (foto)papier wat wij aanbieden is van de vertrouwde kwaliteit die u van ons kunt verwachten.

Heeft u vragen over ons (foto)papier? Neem dan contact op met onze klantenservice!

 

7 augustus 2020
icon-belco-chat