Winkel weer geopend

Niet alleen de buitenkant van onze winkel wordt aangepakt. Maar ook de binnenkant. Op 2 juni gaan we weer open en hebben we aanpassingen aan onze winkel doorgevoerd om u te verwelkomen.

Heeft u cartridges of toners nodig? U kunt dan gewoon binnenlopen zonder afspraak.
Wij staan voor u klaar!

Zonder afspraak wordt u geholpen

Na het Pinksterweekend, op 2 juni, zijn wij weer geopend. Wij hebben verschillende aanpassingen doorgevoerd zodat u gewoon kunt langskomen. Er staat een plexiglas scherm op de balie om u en onze medewerkers extra te beschermen tegen het coronavirus. Ook is onze balie breed genoeg om afstand te creëren.

Betalen kan per pin. Tot en met 100 euro kunt u contactloos betalen. Bij betalingen boven 100 euro zult u uw pincode moeten intikken.

Onze klantenservice staat voor u klaar

Onze ‘GRATIS bezorgings actie' verloopt op 31-05-2020. Van deze actie kunt u nog tot die tijd gebruik maken, wij verzenden uw bestelling dan gratis in de gemeente Gennep. Uw verzendkosten worden dan automatisch verrekend na het invullen van uw postcode. Als u vanaf € 40,- bestelt worden uw cartridges en/of toners ook gratis verzonden.

Heeft u vragen over de openstelling van onze fysieke winkel? Of over lopende acties? Onze klantenservice staat voor u klaar!

U kunt ons bereiken per chat, telefoon of mail. En vanaf 2 juni staat onze klantenservice ook in onze winkel voor u klaar.

E info@uwcartridgewinkel.nl
T 085-0013510

 

20 mei 2020
icon-belco-chat