Voordelige huismerk cartridges gebruiken? Download GÉÉN HP+

HP plus is geen pluspunt!

ADVIES:
Download geen HP+. Met HP+ kunt u namelijk GÉÉN gebruik meer maken van voordelige huismerk cartridges! Kies er daarom voor om deze stap over te slaan in het installatieproces.

Heeft u vragen over het overslaan van deze 'HP+' stap? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Zoals u misschien wel weet, doet HP er alles aan om het gebruik van huismerk cartridges te voorkomen. Vandaar dat ze eerder al het HP Instant Ink abonnement hebben geïntroduceerd en regelmatig updates doorvoeren in de printer waardoor printen met huismerk inkt lastiger wordt.

Nu zijn ze weer met iets nieuws gekomen: HP+. Hierdoor kunnen sommige gebruikers van HP geen huismerk cartridges gebruiken in hun printer.


Inhoud artikel:
 1. Wat is HP+?
 2. Dit is het addertje onder het gras van HP+
 3. Hoe voorkom ik dat mijn HP printer HP+ download?
 4. Direct voordelige huismerk cartridges bestellen?

Inkt op? Bestel voordelig uw cartridges of toners!

Uw voordelen!

Wat is HP+?

HP omschrijft HP+ als een slim printsysteem dat vooruit denkt zodat uw printer veiliger, productiever, duurzamer en altijd te gebruiken is. Dit zijn mooie woorden, maar natuurlijk niet echt iets veelzeggends. Vandaar dat we hier even verder in zijn gedoken.

Bij HP+ kunt u kiezen voor een ‘slim’ inkt abonnement. U krijgt 6 maanden gratis Instant Ink en hierna betaalt u een vast bedrag per maand. We hebben al eens eerder onderzoek gedaan naar HP Instant Ink. Hieruit konden we concluderen dat dit abonnement juist nadelig is ten opzichte van het kopen van losse cartridges. Dit geldt zowel voor het gebruiksgemak als de kosten. Ook al zou u 6 maanden gratis Instant Ink krijgen, dan zal dit abonnement alsnog duurder uitpakken dan het kopen van losse huismerk cartridges.

Naast dat u een jaar extra garantie krijgt met HP+, mag u met HP+ 24 maanden gratis gebruik maken van de HP Smart Advance app. Daarna wordt maandelijks een bedrag in rekening gebracht. Echter biedt HP Smart Advance nauwelijks een meerwaarde t.o.v. van de normale HP Smart app.


HP+ met 'slimme' printmogelijkheden

Gaat u akkoord met HP+ dan gaat ook automatisch het Forest First plan in. Het Forest First plan is opgericht voor het verantwoordelijk beheren van bossen. Zo'n initiatief kunnen wij alleen maar toejuichen; alleen jammer dat dit niet gebeurt bij elke HP printer!

Ook wij vinden duurzaamheid erg belangrijk.

Daarom dragen ook wij ons steentje bij aan duurzaam printen en steunen daarbij ook nog eens een goed doel. Daarnaast hebben wij duurzaam A4 papier in ons assortiment.


Dit is het addertje onder het gras van HP+

We horen u denken, ‘waarom krijg ik al deze extraatjes met HP+?’ (in hoeverre het extraatjes te noemen zijn...) Wij hebben het antwoord: er zijn een aantal strenge en onprettige vereisten wanneer u voor HP+ kiest.

Ten eerste moet u een continue internetverbinding hebben om te kunnen printen. Daarnaast stelt HP dat wanneer HP+ geïntegreerd is in het apparaat, u in de complete levensduur van het apparaat alleen nog maar originele HP cartridges of toners moet en kunt gebruiken. Voordelige huismerk cartridges worden dus NIET meer geaccepteerd door de printer als HP+ is geïnstalleerd.


De strenge en onprettige vereisten van HP+

In de wet staat echter dat de printerfabrikant de consument niet mag verbieden om compatible cartridges te gebruiken.Hoe voorkom ik dat mijn HP printer HP+ download?

Om te voorkomen dat u HP+ downloadt en dus geen gebruik meer kunt maken van voordelige huismerk cartridges, hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet.Tip 1: Vermijd de aanschaf van een 'e' model HP printer

Wanneer u een nieuwe HP printer aan wilt schaffen, vermijd dan een ‘e’ model HP printer. Dat zijn de volgende serie printers:

 • HP Deskjet 2700e serie
 • HP Deskjet 4100e serie
 • HP Envy 6000e serie
 • HP Envy 6400e serie
 • HP OfficJet Pro 8000e serie
 • HP OfficJet Pro 9000e serie
 • HP Laserjet M200 serie (HP+ versie)


Al deze printers zijn geschikt voor HP+ en zullen dan ook vragen of u HP+ wilt installeren. Bij de HP LaserJet M200 serie moet u er goed op letten dat u de versie koopt zonder HP+.Tip 2: Maak géén HP account aan

Daarnaast raden we u aan om geen HP account aan te maken. Het maken van een HP account zorgt er namelijk voor dat het installeren van HP+ getriggerd wordt. Een HP account biedt daarnaast geen hele grote meerwaarde. Wanneer u wel een HP account maakt, zal HP vragen of u HP+ wil downloaden in uw printer.
Zonder een account kunt u nog steeds draadloos printen vanaf verschillende apparaten.Tip 3: Activeer de HP+ installatie niet

Mocht u toch één van bovenstaande printers hebben gekocht? Geen paniek! De printer geeft u de optie om HP+ te installeren! U kunt deze stap overslaan of gewoonweg negeren!Tip 4: Zet de automatische updates uit

Zorg ervoor dat u de automatische updates van uw HP printer uit heeft staan om eventuele huismerk cartridge blokkerende updates te voorkomen. De automatische updates kunt u vaak uitschakelen via de instellingen van de printer.

Volg deze tips en u kunt zonder zorgen blijven printen met huismerk HP cartridges of huismerk HP toners, zodat u 80% bespaart op de printkosten!
Direct voordelige huismerk cartridges bestellen? Kies uw merk en bestel uw inkt!

 • Brother
 • Canon
 • Epson
 • HP
 • Kyocera
 • Lexmark
 • OKI
 • Samsung
 • Xeroxma-do: 10:00 - 17:30 uur
vr: 10.00 - 17.00 uur
Neem contact op via telefoon
Telefoon: 085-0013510

Reactietijd tijdens openingstijden:
Direct contact

Neem contact op via e-mail
E-mail: info@uwcartridgewinkel.nl

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 4 uur

Neem contact op via chat
Live chat: begin met chatten

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

Neem contact op via Whatsapp
WhatsApp: 085-0013510

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

Hulp nodig met onze huismerk HP cartridges bestellen?

22 december 2021
icon-belco-chat