Met volle tevredenheid inktcartridges bestellen

Met volle tevredenheid inktcartridges bestellen! Ook op de ‘Dag van de glimlach’

De ‘Smiley’ is verzonnen door Harvey Ball en is het meest vrolijke en herkenbare symbool ter wereld. Een smiley is vanwege de eenvoudige vorm wereldwijd herkenbaar. Een briljant symbool als u het mij vraagt!


Éen dag per jaar moeten we besteden aan een glimlach en aan vriendelijkheid. Vandaag is die dag. Doe vandaag iets moois voor een ander. Vraag uw collega wat hij/zij van het weekend gaat doen of haal koffie voor iedereen op kantoor. Het motto van vandaag: ‘doe een vriendelijke daad: en laat iemand lachen!’



400.000+ tevreden klanten

Wat door onze klanten zeer op prijs wordt gesteld is dat wij goed bereikbaar zijn. Ook in deze corona tijd blijven wij goed bereikbaar. Onze klantenservice werkt vanaf huis maar staat nog steeds voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Per mail, telefoon of chat kunt u ons gewoon bereiken.


Wij vinden dat ‘De dag van de glimlach’ het gehele jaar mag duren. Iets extra’s doen voor een ander staat bij ons hoog in het vaandel. Voor onze 400.000+ klanten doen wij graag iets extra’s. Uiteraard ook voor onze ‘nieuwe’ klanten!



UwCartridgeWinkel.nl op Trusted Shops

Trusted Shops is een onafhankelijke community voor een veilige online shopervaring. Op Trusted Shops worden beoordelingen verzameld van verschillende consumenten. Heeft u een cartridge of toner gekocht? En bent u tevreden over uw aankoop of de manier waarop u bent geholpen door onze klantenservice? Dan kunt u ons een beoordeling geven.


Op Trusted Shops kunt u ons beoordelen aan de hand van 5 sterren. Geeft u ons 5 sterren dan bent u zeer tevreden. Ontvangen we 1 ster dan bent u niet tevreden over onze service. UwCartridgeWinkel.nl vindt het belangrijk dat u tevreden bent. Onze klantenservice staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard mag u ook een mail sturen, we horen graag dat u tevreden bent!


“ Beste UwCartridgeWinkel.nl,

Excuses voor de wel erg late reactie, maar niet minder gemeend! Ik ben super blij met de cartridges, de eerste twee doen het super goed, dus ga ervan uit dat de andere cartridges ook zullen werken. Nogmaals bedankt voor de super service, het snelle opsturen en het leuke en gezellige gesprek, echt topservice "



Trots op zoveel positieve beoordelingen

50.500+ beoordelingen met een gem. cijfer van 9,8

Wij zijn ontzettend trots op dit hoge cijfer uit zoveel beoordelingen! Al onze beoordelingen lezen wij gelijk na. ‘Vandaag besteld, morgen in huis’ is een USP die wordt gewaardeerd door onze klanten. Bestelt u voor 22.00 uur dan is uw inktcartridge ook echt de volgende dag in huis zodat u weer kan printen.


Uw mening blijft voor ons belangrijk. Heeft u bij ons inktcartridges besteld? Dan ontvangt u per mail een uitnodiging om ons te beoordelen. Uw beoordeling lezen wij ook gelijk na, zo kunnen wij onze service blijven verbeteren.
En toveren we elke dag een glimlach op uw gezicht!



Enkele ervaringen van klanten:



Vragen over dit artikel? Of vragen over uw bestelling?
Neem dan contact op met onze klantenservice!



ma-do: 10:00 - 17:30 uur
vr: 10.00 - 17.00 uur
Neem contact op via telefoon
Telefoon: 085-0013510

Reactietijd tijdens openingstijden:
Direct contact

Neem contact op via e-mail
E-mail: info@uwcartridgewinkel.nl

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 4 uur

Neem contact op via chat
Live chat: begin met chatten

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

Neem contact op via Whatsapp
WhatsApp: 085-0013510

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

UwCartridgeWinkel.nl Klantenservice

2 oktober 2020
icon-belco-chat